Banner 980x90

Ogres novada baznīcas un to draudzes var pieteikties finansējumam sakrālā mantojuma celtņu saglabāšanai

Rīga, 10.okt., LETA. Ogres novadā reģistrētās baznīcas un to draudzes var pieteikties finansējumam pašvaldības rīkotā konkursā "Sakrālā mantojuma celtņu saglabāšana Ogres novadā", aģentūra LETA uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Kopējais pieejamais Ogres novada pašvaldības finansējums budžeta līdzekļu piešķiršanai sakrālā mantojuma objektu saglabāšanai ir līdz 15 000 eiro. Maksimālais Ogres novada pašvaldības finansējuma apmērs, kas var tikt piešķirts vienam iesniedzējam, ir 3000 eiro

Projektu idejas varēs īstenot laika periodā no šā gada novembra līdz decembrim.

Projektu pieteikumi iesniedzami līdz 11.oktobra plkst.12 Ogres novada pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Brīvības ielā 33.

Ar konkursa "Sakrālā mantojuma celtņu saglabāšana Ogres novadā" nolikumu var iepazīties Ogres novada pašvaldības mājaslapā "ogresnovads.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)