Banner 980x90

Ogres novadā dzīvojamās mājas ugunsgrēkā cietis 38 gadus vecs vīrietis

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Pagājušajā naktī dzīvojamās mājas ugunsgrēkā Ogres novadā cietis 38 gadus vecs vīrietis, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Izsaukums uz Ogresgala pagastu saņemts ap pusnakti. Degusi vienstāva dzīvojamā māja. Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka dzīvoklī deg sadzīves mantas sešu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cietis 38 gadus vecs vīrietis, kurš guvis apdegumus un nodots mediķu rīcībā. Ugunsgrēks likvidēts aptuveni divu stundu laikā.

Platības ziņā lielākais ugunsgrēks pagājušajā diennaktī izcēlies Rēzeknes novada Lendžu pagastā - tur dega zem viena jumta esoša vienstāvu garāža un šķūnis 60 kvadrātmetru platībā un traktors trīs kvadrātmetru platībā. Vēl pirms bija ieradušies ugunsdzēsēji, vietējie iedzīvotāji paši paspēja izstumt traktoru no šķūņa un liesmas nodzēst.

Ugunsdzēsējiem-glābējiem bijis jādodas arī uz izsaukumiem, kur deguši atkritumi, skaidu briketes, automašīnas riteņi, ēkas grīda, kā arī sodrēji ēkas dūmvadā.

Kopumā pagājušajā diennaktī saņemti 35 izsaukumi, no tiem 11 bijuši uz ugunsgrēkiem, 18 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bijuši maldinoši.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)