Banner 980x90

Ogres novada pašvaldība iesniegusi materiāla kaitējuma pieteikumu saistībā ar krāpšanu bērnudārzā

Valmiera, 13.marts, LETA. Tā kā Ogres novada pašvaldība atzīta par cietušo naudas izkrāpšanas lietā pilsētas bērnudārzā "Riekstiņš", pašvaldība ir iesniegusi materiālā kaitējuma pieteikumu, aģentūrai LETA pastāstīja Ogres novada pašvaldības pārstāvis Nikolajs Sapožņikovs.

Tāpat arī Sapožņikovs apliecināja, ka bērnudārza vadītāja Vita Kravale aizvien atrodas savā amatā. Sākotnēji pēc sūdzības, kuras dēļ tika atklāta krāpšanās, Kravale arī pati iesniegusi atlūgumu un dome arī lēmusi par sievietes atlaišanu, taču viņa amatu saglabājusi vecāku parakstītas un iesniegtas vēstules dēļ.

Jau ziņots, ka prokuratūra cēlusi apsūdzības Ogres vispārējās pirmsskolas izglītības iestādes amatpersonai un pieciem tās darbiniekiem, kuri no Ogres novada pašvaldības prettiesiski no 2010.gada 1.oktobra līdz 2015.gada 1.aprīlim ieguva 43 697eiro fiktīvas nodarbināšanas dēļ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)