Banner 980x90

Ogres novada pašvaldībā likvidē trīs departamentu direktoru amatus

Valmiera, 24.jūl., LETA. Ogres novada pašvaldība lēmusi likvidēt trīs departamentu direktoru amatus pašvaldības centrālajā administrācijā, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Veicot Ogres novada pašvaldības reorganizāciju, ar 2015.gada 1.janvāri pašvaldības centrālajā administrācijā tika izveidoti trīs departamenti - Administratīvais, Attīstības un Finanšu, attiecīgi izveidojot departamentu direktoru amatu vietas. To izveides mērķis bija nodrošināt efektīvāku pašvaldības centrālās administrācijas darba organizāciju.

Vienlaikus nolemts likvidēt kvalitātes vadītāja amatu, kas vairākus mēnešus bija vakants, tā vietā izveidojot jaunu amatu centrālajā administrācijā - darbības risku vadītājs.

Darbības risku vadītāja uzdevums būs pētīt un izvērtēt ar pašvaldības un tās iestāžu saimnieciskās darbības organizēšanu un vadīšanu saistītus finanšu aspektus, analizēt un skaidrot iekšējo ekonomiku un saimniekošanas iespējas, plānot un īstenot finanšu risku mazinošos pasākumus pašvaldības budžeta līdzekļu vadības ietvaros, vadīt Ogres novada pašvaldības centralizētu darbības risku identificēšanas un novērtēšanas procesu, kā arī veikt citus uzdevumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)