Banner 980x90

Ogres novada pašvaldība pārņems daļu no zemes pie prokuratūras

Valmiera, 20.jūl., LETA. Ogres novada domes deputāti lēmuši, ka pašvaldība savā īpašumā pārņems daļu no Finanšu ministrijai piederošā īpašuma Krasta ielā 11, Ogrē, aģentūra LETA noskaidroja Ogres novada pašvaldībā.

Vēstīts, ka minētajā adresē atrodas prokuratūra un ka pašvaldība īpašumu vēlas pārņemt, lai nodrošinātu piekļuvi Ogres 1.vidusskolas stadionam no Krasta ielas, kas atrodas blakus Ogres upei un pašlaik tiek attīstīta kā tūrisma un atpūtas vieta. Atjaunotajā stadionā iespējams rīkot pasākums, taču, lai tur nokļūtu, jāmet liels līkums, aģentūrai LETA paskaidroja Ogres novada pašvaldības pārstāvis Nikolajs Sapožņikovs.

Ar privātajiem zemju īpašniekiem nav izdevies vienoties, tādēļ pašvaldība vērsusies pie VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ), kas ir minētā zemes gabala apsaimniekotājs.

VNĪ atbalstījuši nekustamā īpašuma sadali par Ogres novada pašvaldības līdzekļiem atdalot nepieciešamo zemes vienības daļu ar nosacījumu, ka pēc zemesgabala sadales pašvaldība veiks teritorijas nožogojuma atjaunošanu, jo īpašumu lieto Ogres rajona prokuratūra un drošības apsvērumu dēļ nepieciešams ierobežot personu brīvu pārvietošanos pa minēto teritoriju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)