Banner 980x90

Ogres novadā potenciālais darba ņēmējs nozog priekšniekam automašīnu

Rīga, 11.okt., LETA. Ogres novadā vakar kāds potenciālais darba ņēmējs nozadzis priekšniekam automašīnu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Vakar Ogres iecirknī tika saņemta informācija par zagtu automašīnu. Par šo notikumu ziņoja transportlīdzekļa īpašnieks.

Likumsargi no automašīnas īpašnieka noskaidroja, ka kāds vīrietis esot gājis pieteikties darbam. Potenciālais darbinieks uz pārrunām ieradies alkohola reibumā, tāpēc darba devējs palūdzis ierasties citreiz. Tā vietā, lai mierīgi dotos projām, vīrietis pamanījis netālu stāvošo automašīnu, iekļuvis tajā, iedarbinājis un aizbraucis prom. Nozagtā mašīna pieder darba devējam.

Izvērtējot saņemto informāciju, likumsargi transportlīdzekli izsludināja meklēšanā. Tās pašas dienas vakarpusē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Bauskas iecirkņa policisti uz autoceļa Ķekava - Skaistkalne ieraudzīja iedarbinātu stāvošu automobili. Tajā iekšā sēdējis vīrietis, kurš acīmredzami atradies alkohola reibumā.

Vīrietim veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā, kuras laikā noskaidrots, ka viņš ir 1,73 promiļu reibumā. Pārbaudot automašīnas valsts reģistrācijas numuru, policisti noskaidroja, ka tā ir meklēšanā un nekavējoties par to paziņoja Ogres iecirkņa likumsargiem.

Policisti aizturēja 1978.gadā dzimušo vīrieti, kurš iepriekš vairākas reizes ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Pat notikušo sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)