Banner 980x90

Ogres svētku laikā norisināsies velobrauciens "Dzīve ir svētki"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ogres pilsētas svētkos norisināsies velobrauciens "Dzīve ir svētki", aģentūru LETA informēja Ogres novada tūrisma informācijas centra konsultante Laura Jakoviča.

Velobrauciena starts plānots Krasta laukumā pretī Ogres luterāņu baznīcai. Tālāk desmit kilometrus garā maršrutā paredzēts doties uz Ogres daudzfunkcionālo sporta laukumu, gaisa takām Zilajos kalnos un aktīvās atpūtas laukumu pie Dubkalnu ūdens krātuves. Brauciena noslēgumā paredzēts doties uz bijušās bērnu sanatorijas "Ogre" parku, savukārt pie Konstantīna Pēkšēna projektētās ēkas notiks grupas "Rīgas modes" koncerts, kura laikā visiem velobrauciena dalībniekiem un citiem interesentiem būs iespēja piedalīties muzikālā piknikā.

Brauciens paredzēts 4.augustā plkst.19.00, savukārt grupas "Rīgas modes" koncerta sākums plānots aptuveni plkst.21.00.

Ogres novada pašvaldība atgādina par drošības un ceļu satiksmes noteikumu ievērošanu pasākuma laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)