Banner 980x90

Ogres tehnikums par 21 475 iegādāsies jaunu vieglo auto

Valmiera, 23.maijs, LETA. Ogres tehnikumam par 21 475 SIA "Karlo Motors" piegādās jaunu vieglo automašīnu, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Jauno auto plānots iegādāties, lai pārvadātu audzēkņus, piemēram, uz dažādiem prasmju pārbaudes konkursiem un izstādēm, kā arī, lai ietaupītu līdzekļus, kas pašlaik tiek tērēti, lai remontētu novecojušo auto, aģentūrai LETA paskaidroja Ogres tehnikuma direktore Ilze Brante.

Auto tehnikums pirks par pašu līdzekļiem, informēja Brante.

SIA "Karlo Motors" 2015.gadā strādāja ar 26,7 miljonu eiro lielu apgrozījumu un nopelnīja 553 204 eiro. Tajā strādā 88 darbinieki. Uzņēmums pieder Kārlim Bolem, Aivaram Apkalnam un Sergejam Ļesnojam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)