Banner 980x90

Pa CVK uzziņu tālruni visbiežāk jautāts par balsošanas iespējām ārzemēs un vēlēšanu iecirkņu adresēm

Pa Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) uzziņu tālruni par 10.Saeimas vēlēšanām pirmajās divās dienās saņemti 136 zvani un visbiežāk jautāts par balsošanas iespējām ārzemēs un vēlēšanu iecirkņu adresēm, aģentūru LETA informēja CVK Informācijas nodaļas vadītāja Kristīne Bērziņa.
33 cilvēki interesējušies par balsošanas iespējām ārzemēs, 25 zvanītāji taujājuši par vēlēšanu iecirkņu adresēm un to darba laikiem, bet seši - par balsošanas kārtību vēlēšanu iecirknī.

19 zvanītāji vēlējušies nobalsot iepriekš, bet Saeimas vēlēšanās tas nav iespējams. Viens zvanītājs interesējies, vai Latvijā var nobalsot pa pastu, bet desmit zvanītājiem sniegta informācija par kandidātu sarakstiem un kandidātiem.

Kā LETA jau ziņoja, līdz vēlēšanām darbosies CVK uzziņu tālrunis par 10.Saeimas vēlēšanām. Tālruņa numurs ir 67715000.

Piezvanot uz šo numuru, ikviens interesents var saņemt atbildes uz jautājumiem par 10.Saeimas vēlēšanu kārtību, vēlēšanu iecirkņiem un to darba laiku. Ja kādu jautājumu nebūs tālruņa datubāzē, zvanītāja jautājums tiks piereģistrēts, atbilde uz jautājumu noskaidrota un klientam tiks atzvanīts.
CVK uzziņu tālrunis darbojas 24 stundas diennaktī, arī brīvdienās.

CVK uzziņu tālruņa pakalpojumu šogad nodrošinās Daugavpilī reģistrēts uzņēmums "ArteMedia", kas pavasarī uzvarēja valsts iepirkumā, no visiem pretendentiem piedāvājot zemāko cenu. CVK uzziņu tālruņa izmaksas būs 2420 lati, un plānots, ka tā darbības laikā uz to varētu tikt saņemts līdz 10 000 zvanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)