Banner 980x90

Pārveido sevi sporta klubā "Veselības Fabrika"!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Vai vēlies, neatkarīgi no laikapstākļiem aiz loga, katru dienu pamosties ar enerģijas lādiņu? Regulāras sporta nodarbības nodrošina labsajūtu, starojošu izskatu un stipru, veselīgu organismu. To zina daudzi, taču sportošana ir izaicinājums mūsdienu pilsētniekam, un, lai nodarbības apmeklētu ar prieku, sporta klubam ir jābūt īpašam. 

Vai zini, kas ir kopīgs veselīgam dzīvesveidam, dažādām sporta aktivitātēm, vēsturei un industriālai videi? To visu saviem apmeklētājiem piedāvā sporta klubs "Veselības Fabrika", kas atrodas leģendārās VEF rūpnīcas teritorijā. Par iedvesmu šim klubam ir kļuvusi 20. gadsimta vīzija – atlētiski cilvēki pārveido sevi un pasauli sev apkārt. Iedvesmojoši, vai ne?


"Veselības Fabrika" aicina ikvienu parūpēties par savu ķermeni un organismu un izvēlēties atbilstošāko treniņu programmu zinošo treneru vadībā. Mūsdienās sportot var uzsākt ikviens, jo plašā aktivitāšu piedāvājumā var atrast programmu, kas būs derīga gan cilvēkiem bez iepriekšējās fiziskās sagatavotības, gan pieredzējušiem sportistiem.

Dažādas programmas, vienlīdz profesionāla attieksme
"Veselības Fabrika" ir sporta klubs, kas vienlīdz gādā gan par treniņu dažādību un treneru profesionalitāti, gan par nodarbību estētisko pusi. Ja telpās ir patīkami atrasties, tajās ir patīkami arī sportot – tāda ir "Veselības Fabrikas" nostāja. Lakonisks krāsu risinājums, ķieģeļu sienas un lieli logi ļauj koncentrēties uz sporta nodarbībām, vienlaikus dāvājot vizuālo baudu un relaksāciju no ikdienas stresa. Par vietas industriālo šarmu atgādina kompozīcijas no dažāda izmēra metāla caurulēm, kas rotā sporta zāles interjeru. Modernākie sporta virzieni kopā ar retro interjeru padara "Veselības Fabriku" par unikālu sporta klubu.

"Veselības Fabrika" sadarbībā ar profesionāliem treneriem piedāvā dažādas treniņu programmas:
- harmoniskas, vidējas slodzes nodarbības – vingrošana, stiepšanās, joga, balets. Lielisks variants iesācējiem, kā arī tiem, kuri vēlas attīstīt lokanību un koordināciju;
- uz svara samazināšanu vērstas programmas – aerobika un kardio treniņi kopā ar uztura speciālista konsultācijām palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu;
- augstas intensitātes treniņi muskulatūras stiprināšanai – programmas, kas ir veidotas konkrēto muskuļu grupu attīstīšanai. Labākā izvēle, ja gribat atsevišķi trenēt presi, augšstilbus, rokas un plecus, veidojot skaistu un stipru ķermeni.

Ienāc sporta kluba mājaslapā Vfabrika.lv un iepazīsties tuvāk ar programmām un kluba treneriem. Izvēlies, kas Tev vairāk patīk, un sazinies ar "Veselības Fabriku" sev ērtākā veidā – pa e-pastu, telefonu vai iegriežoties uz vietas klubā.

Sāc ceļu pie savas sapņu figūras jau šodien un pēc pusgada būsi pārsteigts par sava ķermeņa spējām un sasniegumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)