Banner 980x90

Peintbola parks bērnu un vecpuišu ballītēm, korporatīviem pasākumiem

Foto: GUNSnLASERS.lv
Foto: GUNSnLASERS.lv
Peintbols telpās vai āra laukumos ir sportiska un azartiska izklaide gan dažāda vecuma spēlētājiem, gan dažādos pasākumos. Ne velti šī spēle ir iecienīta kā dzimšanas dienas un vecpuišu ballītes svinēšana, gan team-building pasākums kopā ar kolēģiem vai komandas biedriem. Ja arī Tu gribi piedzīvot ko īpašāku nekā parasti, uzzini, kurš peintbola parks piedāvā plašas izklaides iespējas vairākās lokācijās!

Peintbols dažāda vecuma spēlētājiem
Peintbols nebūt nav izklaide tikai pieaugušiem kungiem. To iecienījušas arī dāmas un bērni no 10 gadu vecuma, jo peintbola parks "GUNSnLASERS" piedāvā opciju regulēt ieroča stiprumu. Tas nozīmē, ka asu izjūtu cienītāji varēs izbaudīt krāsu bumbiņas triecienu uz savas ādas. Savukārt mierīgākas atpūtas piekritējiem no šādām sajūtām būs iespēja izvairīties.

Peintbols bērniem
Peintbola parks iesaka šo aktivitāti rezervēt bērniem, kas sasnieguši vismaz 10 gadu vecumu. Jaunākiem tiek rekomendēts tikpat interesants un pozitīvu emociju piepildīts lāzera peintbols jeb lāzertags, kur šaudīšanās notiek ar veselībai nekaitīgiem lāzera stariem (darbojas pēc tāda paša principā kā TV pultis).

Foto: GUNSnLASERS.lvFoto: GUNSnLASERS.lv


Kā norisinās pasākumi bērniem?
Ļoti populāras ir bērnu ballītes dzimšanas dienā. Šāda atpūta ir izdevīga gan bērniem, gan arī vecākiem, jo kamēr instruktors kopā ar spēles dalībniekiem būs laukumā, vecāki varēs atpūsties un vērot pasākuma norisi no malas.

"GUNSnLASERS" peintbola parks papildus spēlēm piedāvā arī:
• siltas un labiekārtotas telpas svinībām;
• iespēju pašiem uzklāt svētku galdu ar ēdieniem un uzkodām;
• iekštelpu un āra trases;
• izbraucienus ar elektrokartingiem;
• bezmaksas autostāvvietas parku teritorijās;
• krāsainas dūmu sveces, lai spēle būtu vēl interesantāka. Dūmu sveces var izmantot arī kopīgā fotosesijā, kas paliks kā koša atmiņa no dzimšanas dienas ballītes.

Peintbola parks piedāvā noorganizēt pasākumu jebkurā Tev ērtā laikā neierobežotam spēlētāju skaitam. Laukukumi atrodas Andrejsalā (āra trases), Mežaparkā (āra trases) un Juglā (peintbols telpās). Instruktori runā latviešu, angļu un krievu valodā. Starta komplekta cenā ietilpst ierocis, krāsainās bumbiņas un kamuflāžas tērpi. Papildu izmaksas ir atkarīgas no tā, cik daudz bumbiņu pasākuma laikā gribēsiet izšaut.

Pasākuma gaita
"GUNSnLASERS" ir vairāku gadu pieredze dažāda veida pasākumu organizēšanā, tādēļ spēj piedāvāt dalībnieku vecumam atbilstošu izklaidi un vienlaikus parūpēties arī par tiem, kas spēlē nepiedalīsies.

Pasākuma norises gaita ir šāda:
• spēles rezervācija pa telefonu, e-pastā vai mājaslapā www.gunsnlasers.lv. Vēlams veikt rezervāciju vismaz vienu nedēļu iepriekš vai ātrāk, ja vēlaties spēlēt konkrētā laikā (brīvie laiki atkarīgi no noslogotības grafika);
• ierašanās peintbola parkā pasākuma norises dienā vismaz 20min. pirms spēles sākuma, lai saņemtu ekipējumu un sagatavotos spēlei;
spēles norise ar nelielām pauzēm (aptuveni 5 min.), lai atpūstos un padzertos;
• svinību turpinājums pēc spēles beigām ar ēšanu un jubilāra sveikšanu (ilgums atkarīgs no tā, uz cik h ir veikta atsevišķas telpas rezervācija).

Līdzīga pasākuma gaita ir arī vecpuišu ballītēs un korporatīvos pasākumos. Atšķirība ir tajā, kādas misijas spēles laikā tiks izspēlētas. Tās sagatavos un vadīs GUNSnLASERS zinošie instruktori.

Korporatīvie pasākumi
Plāno team building pasākumu nelielam vai tieši pretēji - lielam - darba kolektīvam? GUNSnLASERS peintbola parks noorganizēs aizraujošu spēli, kurā varēsiet atpūsties no ikdienas darbiem, pārbaudīt savas komunikācijas prasmes un sadarbību komandā.

​Foto: GUNSnLASERS.lv​Foto: GUNSnLASERS.lv
Spēles ar dalībnieku skaitu 100+
Peintbola parks var nodrošināt interesantu un kolektīvu saliedējošu pasākumu arī grupām, kurās ir vairāk par 100 cilvēkiem. Tad gan visērtāk būs nevis peintbols telpās, bet plašos āra laukumos Mežaparkā.

Laukums senā kara bāzē
"GUNSnLASERS" Mežaparka laukums ir izveidots kādreizējā kara militārajā bāzē. Šodien par to liecina īsts pazemes bunkurs, dzelzceļa perons un senas ēkas. Pavisam kopā Mežaparkā ir 5 laukumi, no kuriem daļa ir apgaismoti un pielāgoti spēlēšanai arī vēlās vakara stundās.

Peintbola parks Mežaparkā piedāvā arī sakoptas piknika vietas ar nojumi, galdu, soliem un grilu. Tur droši varat uzklāt galdu ar uzkodām, dzērieniem, kā arī cept gaļu un pasūtīt picas. Pateicoties meža videi, būs izjūta, ka atrodaties ārpus pilsētas kņadas. Arī nokļūšana ir ērta - blakus atrodas sabiedriskā transporta pietura un parka teritorijā ir plaša autostāvvieta, kurā pietiks vieta pat 20 automašīnām.

Ja vēlaties spēlēt Rīgas centrā, peintbola parks Andrejsalā būs tieši pa ceļam. Uz to var vienkārši nokļūt ar tramvaju, autobusu, trolejbusu un personīgo auto.

Peintbola laukums pirmajā elektrostacijā
Klientu iecienīts "GUNSnLASERS" laukums ir Andrejsalā. Tas ir iekārtots pirmajā elektrostacijā. Apkārt esošā vide ir urbāna, radot vēl iespaidīgākas emocijas peintbola spēles laikā. Laukumos ir izvietotas būves, kurās var paslēpties no pretinieka, kā arī smilšu maisu pozīcijas un citi šķēršļi.

Foto: GUNSnLASERS.lvFoto: GUNSnLASERS.lv
Peintbola parks Andrejsalā izceļas ar tādām priekšrocībām kā:
• divi peintbola laukumi;
• visi laukumi ir apgaismoti, tādēļ var spēlēt arī tumšā laikā;
• bezmaksas autostāvvieta;
• atrašanās vieta pašā Rīgas centrā;
• piknika vietas.

Gada aukstajos mēnešos ļoti pieprasīts ir GUNSnLASERS Juglas iekštelpu parks, kas piedāvā ne tikai peintbolu, bet arī izbraucienus ar elektrokartingiem!

Peintbols telpās kādreizējā manufaktūras ražotnē
Juglas iekštelpu parks ir ierīkots kādreizējā manufaktūras rūpnīcā, kurā ražoja audumu un diegus. Tagad autentiskajās telpās ir vairāk nekā 1200m2 plašs peintbola laukums, 3 lāzertag laukumi un airsoft trases.

Jaunums - Juglas parkā tagad pieejami arī izbraucieni ar jaudīgiem elektrokartingiem. Tie ir pielāgoti arī bērniem, taču liela azarta cienītāji var izmēģināt sānslīdi līkumos un pārsteidzoši ātro uzrāvienu.


Plašas atpūtas iespējas dzimšanas dienas svinībām, korporatīviem pasākumiem vai arī vienkārši aktīvai atpūtai nedēļas nogales vai darbadienās.

Izklausās pēc lieliska plāna? Sazinies ar GUNSnLASERS pa telefonu +371 27274646 vai e-pastu info@gunsnlasers.lv un noskaidro pasākumam pieejamos laikus!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)