Banner 980x90

Politiski represēto personu salidojums notiks 26.augustā Ikšķilē

Rīga, 14.aug., LETA. Latvijas politiski represēto personu ikgadējais salidojums notiks 26.augustā plkst.13 Ikšķiles estrādē, aģentūru LETA informēja Latvijas Politiski represēto apvienības (LPRA) valdes locekle Dagnija Liepiņa.

Represēto personu 19.salidojumu organizē LPRA ar Ikšķiles novada domes atbalstu. Pasākums sāksies ar svinīgo daļu jeb karoga ienešanu, himnu un klusuma brīdi. Uzrunas teiks politiski represēto apvienības vadības, Ikšķiles novada pašvaldības vadības pārstāvji un viesi.

Pēc tam koncertā uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieru ansamblis "Drama". Vēlāk blakus pļaviņā muzikālo priekšnesumu sniegs grupa "Rumbas kvartets". Pasākuma pauzēs interesentiem būs pieejams brīvais mikrofons.

Ikšķiles dzelzceļa stacijā uz katru pasākuma laikā ienākošo vilcienu pretī būs atbraucis autobuss, kurš dalībniekus aizvedīs līdz estrādei. Arī šogad pasākuma laikā darbosies bufetes.

Salidojumā dežūrēs specializētā ātrās palīdzības brigāde.

Pasākumā aicināti piedalīties politiski represētie, viņu ģimenes locekļi un pārējie Latvijas iedzīvotāji, norāda LPRA.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)