Banner 980x90

Prieku un pozitīvas emocijas sagādās oriģinālas dāvanas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nevieni svētki neiztiek bez dāvanām, jo ikvienam taču ir patīkami saņemt aizraujošu piedzīvojumu. Bet, kur atrast neierastas un interesantas dāvanas? Pamēģiniet uzdāvināt nevis priekšmetu, kas tiks nolikts plauktā, bet piedzīvojumu! Emocijas sitīs augstu vilni, kad savam draugam vai tuviniekam pasniegsiet dāvanu karti ar iespēju izmēģināt kaut ko oriģinālu!

Dāvanas visiem gadījumiem vienuviet
Uzņēmums DavanuServiss.lv piedāvā dāvanu kartes, kas iepriecinās ikvienu. DāvanuServiss.lv ir apkopojis piedāvājumus no simtiem viesnīcu, restorānu, skaistumkopšanas salonu un citu pakalpojumu sniedzējiem. Aktīvā un romantiskā atpūta, fotosesijas, aizraujoši mācību kursi, sevis lutināšana SPA salonos – tie ir tikai daži dāvanu varianti. Plašs piedāvājums ļauj izvēlēties dāvanas
- svētkiem – dzimšanas dienām, Ziemassvētkiem, vecmeitu un vecpuišu ballītēm;
- konkrētam saņēmējam – dzīvesbiedram, vecākiem, kolēģiem, radiem.

Ja neesat pārliecināts, kāda dāvana iepriecinās gaviļnieku, iegādājieties dāvanu komplektu. Jums būs nepieciešams izvēlēties dāvanas veidu, bet konkrētu piedāvājumu izraudzīsies saņēmējs. Tā ir unikāla iespēja vienlaikus pārsteigt un dot iespēju izvēlēties vēlamāko dāvanu.

Labas dāvanas minūtes laikā – tā ir realitāte
DavanuServiss.lv dāvanas ir pieejamas gan internetā, gan tirdzniecības centros, tāpēc oriģinālu dāvanu varēsiet iegādāties jebkurā laikā. Plašu dāvanu karšu un komplektu klāstu meklējiet:
- uzņēmuma mājaslapā Davanuserviss.lv. Pasūtot dāvanas tiešsaistē, būs nepieciešams izvēlēties to saņemšanas veidu – e-pastā vai klātienē;
- DavanuServiss.lv veikalos t/c "Rīga Plaza", t/c "Galleria Riga", t/c "Spice", t/n "Kurzeme", t/c "Dauga". Turpat varēsiet izdrukāt internetā pasūtītās dāvanas;
- "Valters un Rapa" grāmatnīcās Rīgā;
- "Maxima XX" un "Maxima XXX" lielveikalos visā Latvijā.

Tāpat ir iespējams pasūtīt dāvanu piegādi Jums ērtā vietā visā Latvijas teritorijā. Plašāku informāciju par pasūtījuma saņemšanas veidiem meklējiet DavanuServiss.lv mājaslapā.

Trīs DavanuServiss.lv priekšrocības
Lai dāvanas būtu ērti un droši iegādāties, DavanuServiss.lv:
- nosūta e-dāvanu Jūsu e-pastā 1 minūtes laikā PDF formātā;
- piedāvā dāvanu kartes ar 12 mēnešu derīguma termiņu, lai kartes saņēmējs varētu to izbaudīt ērtā laikā;
- garantē, ka visu dāvanu cenas ir tādas pašas kā pie pakalpojumu sniedzējiem. Tas nozīmē, ka varēsiet droši pasūtīt dāvanas no DavanuServiss.lv – bez komisijas maksas un uzcenojumiem.

Aizraujoši piedzīvojumi un neaizmirstamas emocijas ir labākā dāvana! Atklājiet jaunas dzīves šķautnes ar DavanuServiss.lv un uzdāviniet saviem tuviniekiem īstus svētkus. Ienāciet davanuserviss.lv un izvēlieties dāvanas, kas paliks atmiņā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)