Banner 980x90

 "Credit24" kredītlīnija – izdevīgs finanšu risinājums

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ja meklē izdevīgu aizdevēju, noteikti ieskaties kompānijas "Credit24" piedāvājumos un aizņemies nepieciešamo naudas summu ātri un ērti. Jāuzsver, ka "Credit24" izsniedz kredītlīniju tikai pilngadīgiem Latvijas Republikas iedzīvotājiem ar pozitīvu kredītvēsturi un bez nenokārtotām parādsaistībām citās kompānijās. Kredītlīnijas saņemšanā noteicošā ir  maksātspēja un ikmēneša ienākumu apmērs. 

Izmanto "Credit24" jauno pakalpojumu – kredītlīnija
- "Credit24" kredītlīnija ir piemērota tiem klientiem, kuriem ir laba kredītvēsture, stabili ikmēneša ienākumi un atbilstoša maksātspēja. Izmantojot šo "Credit24" pakalpojumu, ir iespējams aizņemties salīdzinoši lielākas naudas summas, piemēram, dzīvokļa iegādei vai citiem, lielākiem dzīves plāniem.
- Ņem vērā, ka par kredītlīniju ir jāmaksā tikai tad, kad tiek pārskaitīta nauda no kredītlīnijas uz tavu personīgo bankas kontu.
- Atceries, ka būs jāmaksā tikai par izmantoto kredītlīnijas summu.

"Credit24" Kredītlīnijas priekšrocības – aizdevumi līdz pat 3000 eiro
- Izmanto visu summu uzreiz vai tikai daļu no tās, piemēram, aizņemies 100 eiro, bet pēc nedēļas varēsi aizņemties vēl papildus 100 vai vairāk eiro.
- Izmantoto summu ir jāatmaksā ar noteiktiem ikmēneša maksājumiem. Savukārt, aizņemoties katru nākamo summu no Kredītlīnijas, tiks individuāli aprēķināts ikmēneša maksājumu grafiks.
- "Credit24" Kredītlīnijas izmantoto summu ir iespējams atmaksāt ātrāk – ietaupi naudu uz procentu maksājumiem.
- Ja neesi veicis naudas līdzekļu izmaksu vai arī kredītlimita atlikums ir nulle, netiek piemērotas nekādas izmaksas. Maksājumi būs jāveic tikai tad, kad ir nenomaksāti kredīta, komisijas vai procentu maksājumi.
- Plašāk par visiem "Credit24" Kredītlīnijas pakalpojumiem un nosacījumiem ir iespējams uzzināt – https://credit24.com/lv/aizdevumu-veidi/kreditlinija/

"Credit24" Kredītlīnija darbojas kā personīga kredītkarte – tāpēc tā var būt noderīga dažādos dzīves brīžos, kad steidzami nepieciešami papildu naudas līdzekļi, piemēram, dzīvokļa remontam vai mācību maksas segšanai. Tomēr esi atbildīgs – aizņemies tikai tad, ja paredzētajā termiņā spēsi "Credit24" kredītlīnijas pakalpojumu atmaksāt. Ņem vērā, ka papildus kredītlīnijas pamatsummai būs jāmaksā arī procentu maksājumi. Esi atbildīgs – aizņemies tikai tad, ja patiešām vari to atļauties. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)