Banner 980x90

"Lonas" – uzņēmums, kura produkcija Jums neliks vilties

Foto: Lonas.lv
Foto: Lonas.lv
Guļamistaba ir vieta, kurā cilvēks pavada apmēram trešdaļu savas dzīves, tādēļ ir svarīgi, lai šī telpa būtu mājīga un ērta, lai tajā ir patīkami uzturēties. Kāds ir tās galvenais mērķis? Protams, nodrošināt kvalitatīvu un labu miegu. Savukārt šis uzdevums nav paveicams bez labas gultas un matrača. Kas ražo kvalitatīvas un ērtas guļamistabas iekārtas pavisam netālu no Jūsu mājām? Tas ir lietuviešu uzņēmums "Lonas". Turpiniet lasīt rakstu un uzziniet vairāk par "Lonas" piedāvājumu!

Pāris faktu, pirms ķeramies pie lietas
Kas tad ir "Lonas"? "Lonas" ir 1993. gadā Lietuvā, Jonavā, izveidots ģimenes uzņēmums, kura pamatu licējs ir Kazimiers Jakutis – četru dēlu tēvs. 2014. gadā uzņēmuma vadības grožus ir pārņēmis  viņa dēls Doms Jakutis, kurš kopā ar saviem trim brāļiem Adu, Ļudu un Sauļu turpina veiksmīgo uzņēmējdarbību un katru gadu arvien uzlabo uzņēmuma rādītājus. "Lonas" piedāvā dažādas guļamistabai nepieciešamas mēbeles un priekšmetus, par kuriem vairāk lasiet raksta turpinājumā!

Lai princese nejustu zirni
Jūs noteikti zināt pasaku par princesi uz zirņa. Ja princis būtu guldījis meiteni uz viena vienīga Lonas ražotā matrača, princese noteikti nebūtu sajutusi zirni, un princis joprojām būtu vecpuisī. Tieši tā – matrači ir viens no "Lonas" piedāvātajiem produktiem. Pieejami:
• parastie gultas matrači;
• virsmatrači;
• matrači bērnu gultām.

Parasto gultas matraču piedāvājumu veido divas – triju krāsu un parastā – kolekcijas, kurās ir attiecīgi seši un astoņi dažādi matrači. Tie pieejami gan vienvietīgas, gan pusotrvietīgas, gan divvietīgas gultas izklāšanai. Bērnu matraču piedāvājums ir šaurāks – četri dažādi varianti, savukārt piemērotu virsmatraci varēsiet izvēlēties no pieciem dažādiem variantiem. Katrs matracis ir roku darbs, un gadījumā, ja piedāvājumā nav Jums nepieciešamā izmēra, varēsiet veikt individuālu pasūtījumu, pēc kura tiks izgatavots tieši Jūsu vajadzībām atbilstošs matracis vai virsmatracis.
Foto: Lonas.lvFoto: Lonas.lv


Katrai guļamistabai savu lielisko gultu
Kopš 2013. gada Lonas ražo ne tikai matračus, bet arī gultas. Tās pieejamas vienvietīgā, pusotrvietīgā un divvietīgā izmērā. Ir izveidota gultu mūzikas kolekcija, kuru veido desmit kvalitatīvi un vizuāli pievilcīgi modeļi:
• "Boss";
• "Forte";
• "Piano";
• "Kvarta";
• "Capriccio";
• "Sonanta";
• "Sonatina";
• "Solo";
• "Kantata";
• "Soprano".

Gultu nosaukumi saistīti ar mūziku, jo tā ir tuva "Lonas" dibinātāja Kazimiera Jakutis sirdij jau kopš seniem laikiem. Uzņēmums var lepoties ar šo kolekciju, jo tās sastāvā ir 2016. gada konkursa "Radīts Jonavā" uzvarētāja – gulta "Boss": zaļos un baltos toņos, ērta, moderna un kvalitatīva guļamistabas iekārta ar pacelšanas mehānismu. Ja Jums iepatikās "Boss", bet krāsas neiederas Jūsu telpas dizainā, neuztraucieties, jo "Lonas" piedāvā iespēju izvēlēties gan gultu apdares materiālu, gan tā krāsu, tādēļ varēsit modeļa izskatu pielāgot telpas vajadzībām!
Foto: Lonas.lvFoto: Lonas.lv
No A līdz Z
Kārtīgai, gaumīgai un parocīgai guļamistabai parasti ir nepieciešama ne vien guļamā iekārta, bet arī citi dizaina elementi ar praktisku pielietojumu. "Lonas" piedāvājumā ir ne tikai gultas, matrači un virsmatrači, bet arī ortopēdiskie un ceļojumu spilveni, pieci gultas redeļu modeļi, klubkrēsli bērniem, kā arī speciāli gultas modeļiem pielāgoti dekoratīvie spilveni un pufi. Ja Jums jauna gulta nav nepieciešama, taču acīs iekritis kāds no dekoratīvajiem spilveniem vai pufiem, varat iegādāties tos atsevišķi, piešķirot savas telpas dizainam kāroto odziņu.

Padomāts par Jūsu ērtībām
2003. gadā tika atvērts pirmais "Lonas" salons Lietuvā, Jonavā. Šodien tirdzniecība notiek jau vienpadsmit "Lonas" salonos gan Lietuvā, gan Latvijā, kā arī "Lonas" internetveikalā. Jūsu ērtībām tiek piedāvāta arī pirkumu piegāde uz mājām. Vairāk informācijas par uzņēmumu un tā piedāvātajiem produktiem meklējiet "Lonas" mājaslapā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)