Banner 980x90

"Veselības Fabrika" — jūsu jaunās otrās mājas 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Priekos vai bēdās, spēkā vai nespēkā – visātrākais ceļš uz labu pašsajūtu ir fiziskas aktivitātes. Jebkur un jebkādas. Nikni veči mēdz spārdīt autoriepas, niknas mājsaimnieces ķeras pie grīdu beršanas un dusmīgas putekļu slaucīšanas, savukārt jaunieši mēģina izlādēt negatīvo enerģiju un uzlādēt pozitīvo enerģiju skrienot vai braucot ar velo. Ķermeņa nodarbināšana veicina endorfīnu izdalīšanos, līdz ar to ikviens pēc fiziskām aktivitātēm sajūt spēka pieplūdumu un enerģijas lādiņu. "Veselības Fabrika" šos nejaušos labsajūtas mirkļus var pārvērst pozitīvā atkarībā. Kā?

Vispirms – kas ir "Veselības Fabrika"?
"Vfabrika" jeb "Veselības Fabrika" ir sporta un fitnesa klubs Teikā. 

Ar ko īpaša ir "Veselības Fabrika"?
♦ Tā atrodas rūpnīcas VEF telpās, līdz ar to gan "Veselības Fabrikas" logo, gan telpu iekārtojums apzināti veidots tā, lai respektētu šo vēsturisko mantojumu.
♦ "Veselības Fabrikā" ir pieejams unikāls piedāvājums: iespēja vingrot bez saistībām – nekādas reģistrācijas maksas, nekādas maksas par abonementa iesaldēšanu. Kā arī ir iespēja iegādāties abonementu tikai trenažieru zālei! Mazāk saistību, vairāk prieka.
Bezmaksas autostāvvieta. Var jau jokot par to, ka tikai pilsētnieks ir gatavs 40 minūtes stāvēt sastrēgumā, lai pēc tam stundu mītos uz stacionāra velosipēda, bet – būsim reāli – neviens vēl nav notriekts braucam uz stacionārā velosipēda. Drošība pirmajā vietā.
♦ Vietnē http://www.vfabrika.lv/ ir pieejams 360 grādu foto, lai "Veselības Fabriku" varētu iepazīt no visām pusēm, nemaz neizkustoties no vietas.
♦ "Veselības Fabriku" apmeklē Renārs Zeltiņš, Kaspars Stupelis un Reinis Nitišs! Ja šis klubs der viņiem, tad der ikvienam.
♦ Klubs ir atvērts darbdienās no pulksten 7.00 rītā līdz 22.00 vakarā! Savukārt brīvdienās – no 9.00 līdz 21.00.

"Veselības Fabrikā" pieejamie nodarbību veidi
Kā ierasts, sporta klubā ir pieejamas divas pamatlietas – trenažieru zāle tiem, kas paši zina, ko grib. Vai kuru treneri zina, ko grib. Un grupu nodarbības tiem, kam patīk noteiktā laikā nelielās grupās izvingrināt ķermeni prasmīga instruktora vadībā.

"Veselības Fabrikā" pieejamās grupu nodarbības var iedalīt 6 veidos:
• harmoniskās (joga, pilates, kalanētika, nodarbības vecākiem cilvēkiem),
• spēka un nostiprinošās (spēka stiprināšanai, muskuļu reljefa veidošanai, tiek izmantots papildinventārs, arī ķermeņa formu veidošanas nodarbības, stiprinot sēžas muskuļus un veidojot to formu),
• kardio, svaru samazinošās un aerobika (vingruma uzlabošanai – kardio treniņi, intensīva kaloriju dedzināšana, treniņi uz velotrenažieriem balsta un kustību aparāta atslogošanai),
• dejas (aerobā slodze ar deju elementiem priekpilnai kaloriju dedzināšanai),
• cīņu (kikbokss, Bodycombat – nevaldāmi enerģiskas grupu nodarbības, kam iedvesma gūta no cīņu mākslām),
• personāltreniņi (individuālas, pāru vai mazu grupu nodarbības trenažieru zālē, individuālo treniņu zālēs vai ārpus kluba – parkos, pie jūras).

Kur atrast un kā pieteikties?
Visvienkāršākais veids – atvērt vietni vfabrika.lv un izpētīt tur pieejamo informāciju gan par pieejamajiem nodarbību un treniņu veidiem, gan nodarbību grafikiem. Tāpat vietnē ir atrodamas treneru vizītkartes, lai jau pirms nodarbības būtu skaidrs, kāds ir treneris un ko no viņa sagaidīt.

Ikviens veselības saglabāšanas nolūkā apmeklē savu ģimenes ārstu, taču veselības uzlabošanas nolūkā noteikti ir vērts atrast savu sporta klubu, kur justies kā otrajās mājās un ķert endorfīnus. Tiem, kuri vēl nezina, ko grib, ieteicams pirmajā apmeklējumā pieteikt konsultāciju pie trenera, kas uzklausīs vēlmes un sniegs ieteikumus, kā arī var palīdzēt izveidot tieši jums piemērotu vingrinājumu ciklu treniņu zālē, ko varēsiet atkārtot individuāli jebkurā sev ērtā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)