Banner 980x90

Reklāma un sludinājumi Ogrē aktīvajiem un sapņotājiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Aktīvā dzīvesveida piekritēji un ceļotāji un tie, kas meklē piedzīvojumus un vēlas atrast skaistākās Latvijas vietas, – viņi visi reizi pa reizei ir sastopami Ogrē, kur ir iespējams baudīt visdažādākā veida izklaides un atpūtu. Sākot ar apskates vietām, kuras varēs apmeklēt dodoties pārgājienā, beidzot ar gardām pusdienām vai vakariņām kādā no Ogres jaukajām kafejnīciņām. Šī ir vieta, kuru viegli iemīlēt, kurā ir jauki cilvēki un patīkama noskaņa. Jāpiemin, ka šī ir arī viena no vietām, no kuras nāk daudzi Latvijā pazīstami cilvēki, kas iekarojuši mūsu sirdis ar savu daiļradi vai dzirkstošo personību. 

Nenokavē sava biznesa iespēju Ogrē
Ogres novadam ir viens mērķis – attīstība. Ogre veiksmīgi piesaista jaunos uzņēmējus ar valsts mēroga nozīmes autoceļiem, dzelzceļu un nelielo attālumu no Rīgas. Novadā ir liels darbaspējas vecuma iedzīvotāju skaits, no kuriem daudzi profesionālās iemaņas ieguvuši tepat Ogres Valsts tehnikumā. 

Ekonomikas veicināšanas nolūkā ar EU sponsorējumu 2017. gada vasarā durvis vēris LIAA biznesa inkubators. Ieskaties dalder.lv portāla reklāma Ogrē un piesaki arī Tu savu biznesa ideju. Ogres novadā atrodamas arī 14 derīgo izrakteņu atradnes, kas kopā ar izdevīgo ģeogrāfisko izvietojumu un pieejamo darba spēku padara par pērli jauno investoru un uzņēmēju acīs. Uzņēmēji Ogrē savus veiksmes stāstus ir uzsākuši pārtikas rūpniecībā, metālapstrādē, elektronikas un tekstila ražošanā. 

Ogres produkcija ikvienam
No šejienes nācis liels preču klāsts – sākot ar SIA "Ogres Ceplis" bruģakmeņa izstrādājumiem, kura slavu nes produkta izturība un kvalitāte, un beidzot ar Somu kompānijas "Fazer" gardumgardajām kūkām un maizītēm. Ogres novada sludinājumu sadaļā atradīsies kā maza, tā liela ražotāja produkts.

Ogres daba un aktīvā atpūta
Ogres Zilie kalni ir pieprasīts pieturas punkts. Romantiskai pastaigai, rotaļām bērniem jaunizbūvētajā "Milžu takā" tepat lēciena attālumā no Ogres ledus halles, tā arī azartiskajiem censoņiem nu jau slavenajā "Stirnubuka" taku skrējienā. Acis pamielot varēsit ne tikai baudot dabas krāšņumu – apciemojot Kinostaciju Ķeipene, pavērsies iespēja iepazīt kino vēsturi un piesēst pie sešus metrus augstā galda, iejūtoties kino dižgaru ādā, stājoties pretī cilvēces kritikai par viņu jaunāko lenti.

Dalder.lv Ogres izklaides sadaļā varēsiet atrast informāciju par šīm un citām aizraujošām atpūtas iespējām. Ogre ir parūpējusies, lai Jūsu neplānotā brīvdiena pavisam ātri varētu tikt aizpildīta ar jaunām pieredzēm un patīkamām atmiņām.

Ja vēlies izbaudīt mazpilsētas burvību vai pabaudīt dabas takas, doties uz kādu kultūras pasākumu vai, iespējams, pat sākt jaunu biznesu, šis ir īstais brīdis ielūkoties, kādi ir Dalder sludinājumi Ogrē. Kas zina, varbūt tieši šeit sāksies tieši Tavs veiksmes stāsts vai satiksi šeit kādu sen nesatiktu draugu. Ogre ir iespēju pilsēta, dodies uz turieni un atrodi arī savējo!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)