Banner 980x90

Sākušies būvdarbi autoceļā Ulbroka–Ogre

Periodiskās uzturēšanas ietvaros sākti autoceļa Ulbroka–Ogre (P5) seguma atjaunošanas būvdarbi posmā no Bunčiem līdz Tīnūžiem (11,90.-20,54. km), abus Tīnūžu rotācijas apļus ieskaitot. To ietvaros paredzēta esošā seguma izlīdzinošā frēzēšana un jaunas asfaltbetona virskārtas ieklāšana.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja "Latvijas Valsts ceļi" Komunikācijas daļa, no ceturtdienas, 30.jūlija, uzsākot esošā asfaltbetona frēzēšanas darbus, ir paredzēts viens ar luksoforu regulējams posms, kurā tiks organizēta reversa satiksme pa vienu braukšanas joslu. Posma garums 800-1000 metri. Paaugstināta sastrēguma riska gadījumā, satiksmi regulēs būvdarbu veicēja satiksmes regulētāji.

Būvdarbus veic SIA "Union Asphalttechnik" un a/s "Panevežio keliai", to līgumcena ir 932 tūkstoši eiro un darbi jāpaveic 90 dienās. Iepriekš posms rekonstruēts 2009.gadā, piesaistot ES Kohēzijas fonda līdzekļus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)