Banner 980x90

Siltumnīcas praktiskiem saimniekiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latviešiem jau izsenis ir paticis kaut ko audzēt un kopt. Piemājas dārziņš vai mazdārziņš pilsētā ir katras saimnieces goda lieta. Mazdārziņus izdaiļo ne vien puķes un ogu krūmi, bet arī siltumnīcas, kurās tiek audzēti ekoloģiski dārzeņi, garšaugi vai skaistas puķes. Vēlaties savā dārzā redzēt jaunu un modernu siltumnīcu, jo iepriekšējā savu laiku jau ir nokalpojusi? Tad atelpas brīdī no dārza darbiem ir vērts lūkoties pēc jaunas siltumnīcas!

Kur nopērkamas kvalitatīvas siltumnīcas?
Mēdz teikt, ka īstais siltumnīcas iegādes laiks ir pavasaris, taču patiesībā tajā rosīties un audzēt dārzeņus un ziedus var gan pavasarī, gan vēlā rudenī. Piemēram, tikt pie svaigiem zaļumiem siltumnīcā varēs kā aprīlī, tā augustā un septembrī. Siltumnīcas katrai gaumei – ar dažādiem izmēriem un formām, ir pieejamas interneta veikalā Precesdarbam.lv. Precesdarbam.lv piedāvā šādas siltumnīcas:
- koka;
- cinkota tērauda;
- kvadrātdzelzs;
- perčina karkasa un cita veida siltumnīcas.

Ieguldījums nākotnē
Nav šaubu, ka siltumnīca ir ilgtermiņa ieguldījums. Nākotnē tā priecēs ar Jūsu iemīļotākajiem dārzeņiem un augiem, turklāt siltumnīca var kalpot ne tikai vaļaspriekam un ģimenes galdam, bet arī biznesam! Labā siltumnīcā viss augs griezdamies, un kāpēc gan ar iegūto ražu nebraukt uz tirgu vai uzsākt tiešo tirdzniecību, kas kļūst arvien populārāka? Pievērsiet uzmanību, ka, pērkot siltumnīcu vasarā, nevis ziemā, Jūs ievērojami ietaupīsit, jo tieši šobrīd siltumnīcas ir pieejamas par īpaši labām cenām. 
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Siltumnīcas dažādām klientu vēlmēm
Starp vairākiem variantiem atradīsiet siltumnīcu ar izmēriem – 2x3x2,25 m 220g/m, kas ir vienkārši un viegli montējama, tieši tāpat kā citas gatavās siltumnīcas, kurām nav nepieciešami pamati. Tā ir cinkota tērauda siltumnīca un atšķirībā no koka karkasa metāls kalpos ievērojami ilgāk, turklāt arī mitri laikapstākļi nespēs mazināt siltumnīcas kvalitāti.

Īsteni dārzkopji spēs novērtēt arī pastiprināto siltumnīcu "AGRO" (3x6 m) ar polikarbonāta pārklājumu. Tā būs piemērota praktiskiem saimniekiem, jo Jūs varēsiet iztikt bez siltumnīcas demontāžas – uz ziemas sezonu to var atstāt saliktā stāvoklī, jo siltumnīca var izturēt lielu sniega slodzi.

Savukārt tuneļa siltumnīcu cienītājiem ir vērts pievērst uzmanību DEN siltumnīcai "Tunelis ar Perčina karkasu" (4,8 m). Sīkāku informāciju par siltumnīcām varat atrast:
- mājaslapā www.precesdarbam.lv; 
- rakstot e-pastu: info@precesdarbam.lv;
- sazinoties ar klientu konsultantiem pa tālruni 371 22443221 vai +371 27876389.

Ielūkojieties www.precesdarbam.lv un izvēlieties sev piemērotāko siltumnīcu! Turklāt tieši tagad vairākiem siltumnīcu modeļiem ir pieejama bezmaksas piegāde līdz Jūsu dzīvesvietai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)