Banner 980x90

Skvērā Ogres centrā iestādīti jauni koki 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šovasar turpinās labiekārtošanas darbi Ogres centrā – skvērā pie strūklakas. Šonedēļ tika iestādīti bērzi.

Pavasarī, turpinot skvēra labiekārtošanas projekta īstenošanu, tika nozāģēti trīs bojāti koki, veikta reljefa izlīdzināšana,  izveidoti jauni apstādījumi pārējā skvēra teritorijā. Nu skvērā iestādīti jauni koki – 12 bērzi, kas turpmāk rotās pilsētas centru. Līdz ar koku iestādīšanu ir pabeigti skvēra labiekārtošanas projektā paredzētie darbi, gan atjaunojot zaļo rotu, gan pilnveidojot pilsētvides ainavu.

Ogres pilsētas svētkos, kas notiks no 4. līdz 7.augustam, ogrēniešus un pilsētas viesus priecēs labiekārtotais skvērs. Jau vēstīts, ka, realizējot ainavu arhitektes Daigas Veinbergas izstrādāto projektu, 2015.gadā skvēra teritorijā tika paplašināta granīta bruģa josla gar strūklaku un izveidots ar laukakmeņiem klāts laukums pie Baltās cielavas skulptūras, dobē pie skulptūras izveidoti ziemciešu stādījumi, izmantojot dekoratīvās graudzāles un pļavas puķēm līdzīgas ziemcietes. Pie strūklakas izveidota dekoratīvo krūmu un kadiķu stādījumu josla.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)