Banner 980x90

Spāņu valodas kursi iesācējiem – redzesloka paplašināšanai

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Ja vēlaties iemācīties ko jaunu un paplašināt savu redzesloku, lielisks variants ir spāņu valodas kursi iesācējiem. Tie ļaus iegūt pamatzināšanas vienā no populārākajām pasaules valodām, kā arī interesanti pavadīt laiku kopā ar citiem valodas apguvējiem.

Kur spāņu valoda noderēs?
Ņemiet vērā, ka spāņu valoda tiek uzskatīta par tādu, ko ir vienkārši iemācīties, turklāt pat šīs valodas pamatzināšanas jau sniedz daudz praktisku labumu, piemēram:
• daudzos populāros tūrisma galamērķos būs iespējams vienkāršās frāzēs sarunāties ar vietējiem iedzīvotājiem;
• varēsiet labāk saprast spāņu kultūru, kas ir viena no kolorītākajām pasaulē;
• spāņu valoda iesācējiem palīdzēs apgūt arī citas romāņu valodas – franču, itāliešu un portugāļu;
valodu kursi bērniem attīstīs smadzeņu darbību.

Turklāt ir pierādīts, ka cilvēki, kas runā vairāk valodās arī labāk pelna, jo ir konkurētspējīgāki darba tirgū. Ņemot vērā, ka spāņu valodā runā 400 miljoni cilvēku visā pasaulē, tās zināšana palīdzēs veidot arī nozīmīgus starptautiskos biznesa kontaktus.

Izvēlieties piemērotāko kursu veidu
Tā kā katram ir savi mācīšanās paradumi, tad ieteicams izvēlēties tādu kursu veidu, kas palīdzēs valodu apgūt vieglāk un labāk.

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Dažādi spāņu valodas kursi iesācējiem
Spāņu valodas kursi Rīgā tiek piedāvāti daudzviet, bet vadošais valodu uzņēmums Latvijā – Skrivanek Baltic – piedāvā īpaši plašu kursu piedāvājumu. Klientiem ir iespējams izvēlēties kādu no sekojošajiem apmācību veidiem:
• spāņu valoda klātienē – grupās;
spāņu valodas privātstundas, strādājot ar pasniedzēju individuāli;
• spāņu valoda pašmācības ceļā, izmantojot tiešsaistes kursus;
• iespēja mācīties valodu Spānijā uz vietas – Madridē, Barselonā, Malagā vai Palmā.

Ja nevarat saprast to, kuri kursi Jums būs piemērotākie, sazinieties ar Skrivanek Baltic speciālistiem un viņi Jums palīdzēs!

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
Maksājiet tā, kā pašam ērtāk
Pēc tam, kad esat izvēlējies apmācību veidu, noskaidrojiet, kādas ir aktuālās spāņu valodas kursu cenas. Skrivanek Baltic piedāvātajos kursos, maksājot par visu apmācību ciklu uzreiz nevis pa daļām, Jūs saņemsiet 15% atlaidi. Vienā apmācību ciklā ietilps veselas 30 nodarbības, kas norisināsies Rīgas centrā, glītās telpās, kur būs pieejami arī karstie dzērieni un bezvadu internets. Priekšrocība ir tāda, ka par pirmo nodarbību nav jāmaksā, tāpēc varat izmēģināt grupu apmācības, bet par kursiem maksāt tikai pēc tam. Tāpat ņemiet vērā to, ka:
• pēc kursu pabeigšanas Jūs saņemsiet apliecību par valodas zināšanām;
• katrā grupā ir 5–8 cilvēki;
• nodarbības notiek vakaros un ilgst pusotru stundu.

Ja Jūs vairāk interesē kursi online, nevis klātienē kopā ar pasniedzēju, tad dodies uz mājaslapu valodumacibas.lv un sadaļā "E-mācības" pieprasiet cenu sevis interesējošajām apmācībām Skrivanek Baltic e-mācību vidē.

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
Izvēlieties vadošos speciālistus!
Ja vēlaties, lai Jums valodu iemāca labākie savas jomas eksperti, tad Skrivanek Baltic valodu skola ir īstā vieta, kur mācīties, jo uzņēmums kā vadošais valodu uzņēmums Latvijā, sniedzot pakalpojumus, cenšas uzturēt pašu izvirzītos augstos standartus. Pasniedzējiem ir liela pieredze, visas grupas tiek formētas tā, lai katram kursu dalībniekam tiktu pievērsta atbilstoša uzmanība. Turklāt Jūs varat kursiem ērti pieteikties tiešsaistē, izmēģināt nodarbības un izvēlēties dažādus apmaksas veidus, tajā skaitā apmaksājot kursus pa daļām. 

Ienāciet mājaslapā Valodumacibas.lv un uzziniet vairāk par Jums interesējošo Skrivanek Baltic valodu skolas piedāvājumu – vai tie būtu spāņu valodas kursi iesācējiem vai kādas citas piedāvātās valodas apmācības!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)