Banner 980x90

Tēja un viss nepieciešamais tās baudīšanai – Esmilukafiju.lv

Tējai, līdzīgi kā kafijai, ir senas gatavošanas un baudīšanas tradīcijas, kas nāk no dažādām valstīm. Pasaulē ir dažādi tējas baudītāji – tādi, kas to lieto ikdienā, tādi, kas to dzer tikai īpašos gadījumos un tādi, kas pamīšus lieto gan kafiju, gan tēju. Lai arī kuram no šiem tipiem tu piederētu, visos gadījumos ir svarīgi atrast kvalitatīvu un tieši Tev piemērotu tēju. 

Esmilukafiju konceptveikals saviem pircējiem piedāvā iespēju iegādāties ne tikai dažādas augstākās kvalitātes kafijas šķirnes, bet arī vairākus tējas veidus no pasaulē labākajiem ražotājiem. Veikala piedāvājumā ir arī dažādi kafijas automāti, brūvrīki, piederumi un dāvanas, kas noderēs, kā mājās, tā birojā un citur. 

Esmilukafiju.lv pieejami šādi tējas veidi:
• Matcha tēja;
• augļu tēja;
• baltā aromatizētā;
• melnā aromatizētā;
• melnā tēja;
• Oolong aromatizētā (melnās un zaļās tējas apvienojums);
• Rooibos tēja;
• zaļā tēja;
• zaļā aromatizētā;
• zāļu tēja. 

Vari iegādāties gan beramās tējas iepakojumus, gan arī tēju maisiņos. Piedāvājumā ir arī dāvanu komplekti, kurus novērtēs ikviens. Tāpat interneta veikalā atrodami arī Matcha tējas rīki, tējas trauki un piederumi, kā arī ļoti garda, bezkofeīna tēja zīda maisiņos, kas īpaši piemērota bērniem. 

Izvēlies tēju no šiem ražotājiem:
• Damman – sens tējas zīmols, kas nācis no Francijas. To raksturo tādas īpašības kā: zināšanas, elegance, kvalitāte, ekskluzivitāte un prieks. Rūpīgi izmeklētās tējas būs ideāli piemērotas gan baudīšanai mājās, gan arī darbā. Šī ražotāja piedāvājumā ir zaļā, melnā, augļu, gan arī citi tēju veidi;
• Vintage – apvieno labākās garšas un kvalitāti, piedāvājot daudzveidīgas tējas – citronu, ingvera, piparmētru, kumelīšu, meža ogu, apelsīnu un daudzas citas. Tēja pieejama ērti lietojamos maisiņos, kas ļauj izcelt tās garšu, krāsu un citas unikālās īpašības. Uzņēmums ir viens no lielākajiem tējas eksportētājiem Šrilankā; 

Dažādi tējas pagatavošanas un baudīšanas piederumi – iegādājies kvalitatīvās Bonavita, Stollar un Proficook tējkannas, Hrio tējas dekanteru vai stikla pudeli ar filtru, lai pagatavotu auksto tēju. 

Tiem, kuri vēlas iepriecināt sevi un citus gan mājās, gan birojā, noteikti patiks Esmilukafiju.lv pieejamie tējas komplekti un tējas kastes, kas būs ne tikai praktisks, bet arī pievilcīgs dekors atpūtas stūrīšiem. Izvēlies beramo vai maisiņu tēju dažādās garšās. Lai skaisti iepakotu komplektu, iegādājies kādu no elegantajiem Damman dāvanu maisiņiem.

Atceries, ka tējai ir daudzpusīga un pozitīva iedarbība uz cilvēka organismu. Tējā ir dažādi vitamīni, minerālvielas, dabiskie antioksidanti, vērtīgas ēteriskās eļļas un citas vielas. Taču ņem vērā, ka katram tējas veidam ir sava iedarbība, tādēļ pirms lietošanas ir ieteicams izpētīt, kāds ir tās efekts. Piemēram, zaļā tēja uzmundrina un paātrina vielmaiņu savukārt melnā tēja veiksmīgi palīdz cīnīties ar iekaisumu, regulē gremošanu un samazina sirdstriekas risku. Zāļu tējas arī pie mums ir pazīstamas jau sen, piemēram, kumelīšu tēju izmanto vēdera problēmu gadījumos, bet piparmētru tēja ir iecienīta saaukstēšanās laikā. Ingvera tēja būs noderīga gremošanas problēmu risināšanai un imunitātes stiprināšanai, kas ir īpaši aktuāla rudens sezonā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)