Banner 980x90

Tiesībsargs: Lielākās cilvēktiesību problēmas Latvijā ir bērniem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Lielākās cilvēktiesību problēmas Latvijā ir bērniem - vardarbība, tiesības uz veselības pieejamību un attīstību, trešdienas rītā intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja tiesībsargs Juris Jansons.

Lūgts nosaukt, kas ir vislielākā cilvēktiesību problēma Latvijā, Jansons sacīja, ka tas ir viss, kas saistīts ar bērniem. Bez iepriekšminētā, tiesībsargs nosauca arī bezmaksas izglītības pieejamības problēmu.

LETA jau vēstīja, ka trešdien Tiesībsarga birojā Rīgā tiks atklāta tiesībsarga ikgadējā cilvēktiesību un labas pārvaldības konference, kas atšķirībā no iepriekšējām veltīta atskatam uz pēdējo piecu gadu laikā paveikto.

Konference ilgs trīs dienas, un tās programma paredz apskatīt septiņas tēmas. Trešdien tematiskās paneļdiskusijas būs veltītas atskatam par tiesībsarga paveikto, rekomendācijām un to izpildei pilsoniskās un politiskās tiesībās, sociālās, ekonomiskās un kultūras tiesībās un labā pārvaldībā, kā arī bērna tiesībās.

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)