Banner 980x90

Vannasistabas virsmas no mākslīgā akmens – galvenās priekšrocības

Vannasistabas aprīkošana ar mākslīgā akmens virsmām, iespējams, būs labākais lēmums, ko būsiet pieņēmuši, ceļot vai remontējot savu mājokli. Mākslīgais akmens ir īpaši piemērots vannasistabu aprīkošanai, jo piedāvā daudzas būtiskas priekšrocības. Uzziniet, kādas tās ir, lasot tālāk.

Kas ir mākslīgai akmens un kādas ir tā īpašības
Par mākslīgo akmeni tiek saukts uz akrila bāzes radīts kompozītmateriāls. Šis materiāls ir neporains, viendabīgs un ciets. Kā arī tam ir ļoti augsta fiziskā un ķīmiskā izturība. Tajā pašā laikā materiāls ir piemērots, lai radītu gandrīz nebeidzamas formu variācijas, tāpēc tas ir lieliski piemērots visdažādākajām interjera un eksterjera vajadzībām. Interjerā visbiežāk šo materiālu izvēlas virtuves virsmām un, protams, arī vannasistabas virsmām.

Mākslīgais akmens ir silts, patīkams taustei, to ir ļoti viegli tīrīt un nodrošināt higiēnas prasības, jo tajā neiesūcas šķidrumi un vielas. Vannasistabā tas būs izturīgs saskarsmē ar ūdeni, ziepēm, kosmētiku, tīrīšanas līdzekļiem. Tajā pašā laikā mākslīgais akmens arī izpilda visas augstākās prasības pret estētiku un dizainu, jo ir vizuāli pievilcīgs, tam pieejami dažādi toņi, krāsas un tekstūras, kā arī tas savu labo izskatu nezaudē gadu desmitiem. 

Ko var izgatavot no mākslīgā akmens
No mākslīgā akmens vannasistabai var izgatavot plašu izstrādājumu klāstu, pielāgojot to iemītnieku vajadzībām, gaumei un telpas specifikai.
Vannasistabas virsmas. No mākslīgā akmens var izgatavot dažāda izmēra vannasistabas virsmas. Tajās jau var iestrādāt izlietni, ja klients tā vēlas. Vannasistabas virsmas var papildināt arī ar ūdenslīsti un citiem elementiem.
Izlietnes. Izlietnes no mākslīgā akmens var izgatavot arī kā atsevišķus elementus. Iespējams radīt jebkura izmēra un dizaina izlietni, kāda konkrētajai telpai ir nepieciešama.
Dušas paliktņi. Protams, no mākslīgā akmens iespējams izgatavot arī dušas paliktņus atbilstoši nepieciešamībai.
Vannas apdares. Arī jau esošo vannu var papildināt ar mākslīgā akmens apdari, izveidojot vēlamo interjera ansambli, kurā būs ērtas un viegli kopjamas virsmas.
Sienu paneļi un plaukti. Tāpat iespējams vannasistabu papildināt ar sienu paneļiem un plauktiem no mākslīgā akmens.

Materiāls, no kura radīt jūsu sapņu vannasistabu
Ar vannasistabas aprīkojumu ir tā – jūs varat izstaigāt neskaitāmus santehnikas un mājlietu veikalus, bet neatrast tāda dizaina un izmēra izlietni vai virsmu, kas iederēsies tieši jūsu izsapņotajā vannasistabā. Varbūt jūsu vannasistaba ir ļoti maza, bet vēlaties to iekārtot funkcionālu un lietderīgi izmantot katru centimetru. Šādā gadījumā mākslīgais akmens ir ideāla izvēle, jo tam ir neierobežotas dizaina un krāsu iespējas. Zinoši meistari spēs radīt jūsu sapņu vannasistabas aprīkojumu un to arī uzstādīt. Ja klientam ir ideja vai skice, tad no mākslīgā akmens to būs iespējams īstenot. 

Īpaši piemērots komerctelpām un sabiedriskām vietām
Ņemot vērā, ka mākslīgā akmens vannasistabas virsmas un citi elementi ir izturīgi, cieti, kalpo gadu desmitiem, kā arī spēj nodrošināt augstākos higiēnas standartus, tie ir īpaši piemēroti arī komerctelpu un sabiedrisko vietu labierīcību aprīkošanai. Tur ir liela cilvēku plūsma, tāpēc nepieciešamas virsmas un izlietnes, kas ir viegli kopjamas un izturīgas pret intensīvu nolietojumu.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)