Banner 980x90

22.augustā Lielvārdes novada jauniešu diena

22.augustā Lielvārdē tiks atzīmēta Lielvārdes novada jauniešu diena ar atraktīvu un sportisku programmu par godu Starptautiskajai jaunatnes dienai, ko visā pasaulē atzīmē 12.augustā.

Jauniešu dienas svinības iesāksies no plkst.13.00 Lielvārdē centra ābeļdārzā, kur notiks radošas un sportiskas aktivitātes, piemēram, savu līdzi paņemto kreklu vai auduma maisiņu apdruka sietspiedes tehnikā, lielformāta spēles, dažādas veiklības prasmes, kurās izmēģināt savus spēkus, kā arī sportiskas aktivitātes - crossfit treniņš no apvienības "Visa Veida Kustība", bodyart vingrošanas nodarbība, iepazīšanās ar diskgolfu u.c.

Savukārt no plkst.21.00 paredzēta vakara ballīte ar Dj Emīls Paegle un grupas "Olas" uzstāšanos Spīdalas saliņā. Visas jauniešu dienas norises ir bezmaksas.

Pasākuma organizatori atgādina, ka vakara daļā nepilngadīgām personām ir jāatrodas pieaugušo uzraudzībā, tāpat pasākuma laikā organizatori aicina ievērot sabiedrisko kārtību, nelietojot apreibinošās vielas. Pasākuma laikā pastiprinātu apreibinošo vielu kontroli veiks Lielvārdes novada Pašvaldības policijas darbinieki.

Pasākumu organizē Lielvārdes novada Jauniešu dome sadarbībā ar Lielvārdes novada pašvaldību, pasākumu atbalsta Lielvārdes novada kultūras un sporta attīstības fonds, Lielvārdes Valodu centrs, "Veina Pluss", "Māris&Co", "Lennewarden".

Lielvārdes novada Jauniešu dome aicina ikvienu jaunieti pievienoties svinībām un svinēt jaunību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)