Banner 980x90

3 SEO optimizācijas tendences 2020. gadam

Tehnoloģijas nemitīgi attīstās, mainās patērētāju paradumi, uzvedība un vajadzības, tāpēc arī uzņēmumiem, tostarp Google, jāpielāgojas šīm pārmaiņām. Lai dominētu meklētājprogrammu industrijā, šim uzņēmumam jāmaina un jāpielāgo savi algoritmi, uzlabojot lietotāju pieredzi, un tieši tāpēc SEO optimizācija ir mainīgs jēdziens, kas jāņem vērā arī tev. Vai zini trīs SEO tendences, kas būs aktuālas 2020. gadā? Lasi tālāk, lai noskaidrotu par tām vairāk!
 
Vizuālā meklēšana
Tā kā daudzas pasaulē dominējošas kompānijas, tostarp Google, Pinterest, Bing un citas, izmanto vizuālo meklēšanu, veidojot SEO stratēģiju, uzņēmumiem ieteicams nākamajā gadā pievērst uzmanību šī aspekta optimizācijai, piemēram, veidojot atbilstošus nosaukumus, aprakstus un attēlu failu nosaukumus. 

Lokālais SEO
Lai uzlabotu rankošanos uz atrašanās vietu balstītos rezultātos (tie veido teju pusi no visiem meklējumiem Google), nepieciešams veikt mājaslapas optimizāciju. Lokālais SEO ir digitālā mārketinga virziens, kas palīdz tavam biznesam tikt pamanītam tiešsaistē, kā arī ļauj piesaistīt vairāk klientu savai fiziskajai tirdzniecības vietai. Šeit svarīga ir ne tikai GoogleMyBusiness profila izveide, bet arī, piemēram, pircēju aicināšana rakstīt atsauksmes un mājaslapas pielāgošana dažādām ierīcēm.

Balss meklēšana
Nav noslēpums, ka ikdienā mēs kļūstam arvien aizņemtāki, tāpēc tehnoloģijas, it īpaši viedtālruņi, tiek izmantotas, lai meklētu lietas un atbildes jautājumiem, netērējot laiku rakstīšanai. Lai uzlabotu šo procesu, ieteicams veidot saturu vienkāršā, dabiskā valodā, iekļaujot populārus jautājumus un bieži izmantotas frāzes. Tāpat vajadzētu pielāgot mājaslapu lietošanai mobilajās ierīcēs.

Tev nepieciešami SEO pakalpojumi? SEO Media var palīdzēt!
SEO Media ir digitālā mārketinga aģentūra, kas piedāvā plašu mārketinga pakalpojumu klāstu visām vajadzībām, gan lieliem, gan maziem biznesiem:
SEO optimizācijas pakalpojumi – nišas analīze, iekšējā un ārējā optimizācija;
mājaslapu izveide – mārketinga aģentūra SEO Media izveidos modernu, SEO draudzīgu un ērti lietojamu mājaslapu;
• satura izstrāde – reklāmas aģentūra parūpēsies par kvalitatīva satura izveidi, tā optimizēšanu, ievietošanu mājaslapā un izplatīšanu;
• reklāmas mediji – reklāmas rakstu izvietošana Latvijas un citu valstu medijos;
• PPC (Pay Per Click) apkalpošana – Youtube, sociālo tīklu, Google reklāma, remārketings.

Ienāc Seomedia.lv jau tagad un uzzini vairāk par šīs mārketinga aģentūras pakalpojumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)