Banner 980x90

5 pasākumi, kuru organizēšanā noderēs sarkano paklāju nomas pakalpojumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svinīgu pasākuma organizēšana ietver sevī daudz dažādus procesus, kam ir jāvērš uzmanība. Tomēr to varēs saukt par izdevušos, ja beigu beigās tiek saņemtas pozitīvas viesu atsauksmes. Nepaliks nepamanītas detaļas, tādēļ ir vērts par tām piedomāt, lai viesu uzņemšana būtu pēc iespējas komfortablāka. Par vienu no šīm niansēm var atbildēt paklāju noma. Patiesībā, tieši nianses bieži vien ir atbildīgās par noskaņas veidošanu un atmosfēras radīšanu. Ne reizi vien būsiet dzirdējis kādu sakām: "Sīkums, bet patīkami!"

Novietojiet pie ieejas sarkano neilona paklāju, un tas pārvērtīs saviesīgā pasākuma norises vietu īpašu. Paklāju nomas pakalpojuma izmantošana derēs dažādu vajadzību un formātu pasākumiem, vai tie būtu Jūsu dzīves svarīgākie momenti, vai uzņēmuma organizēti notikumi, vai kas cits.
 
Lasiet tālāk un uzziniet par pieciem pasākumiem, kuri būs īpaši piemēroti sarkano neilona paklāju nomai.
 
Veikala atklāšana
Ļaujiet saviem potenciālajiem veikala klientiem Jūs pamanīt no pirmās atklāšanas dienas
 
Jauna veikala atklāšanas svētki ir nozīmīgs uzņēmuma notikums. Uz pasākumu tiek pulcināti lojālākie zīmola klienti, atbalstītāji, ģimenes un draugi, lai kopā atzīmētu veiksmīgā uzņēmuma panākumus un izaugsmi. Sarkanais paklājs, kas no pašas veikala ieejas vedinās dziļāk jaunajās veikala telpās, būs efektīvs žests, kā pavēstīt ne vien sapulcināto viesu lokam par jaunumu, bet arī pievērsīs potenciālo klientu uzmanību šim notikumam, veikalam un piedāvājuma klāstam. Paklāju noma nodrošinās, ka tas tiek atgādāts laikā, netraucējot pasākuma norises gaitu.

Veikala atklāšanas ieejā varat izvietot dažādus atribūtus un dekorēt ar:
• vienkrāsainiem vai divkrāsainiem baloniem, nav ieteicams jaukt vairākas krāsu, tas radītu haotisku iespaidu;
• mazu stendiņu, kur atrastos bukleti, stāstot par uzņēmuma darbības principiem, atklāšanas atlaidēm;
• dzērienu un uzkodu galdu par godu atklāšanai, ar ko pacienāt ieradušos viesus.

Kāzas
Radiet Jūsu dzīves skaistāko momentu īpaši elegantu!

Kāzas ir īpašs notikums starp diviem cilvēkiem, kuri ir nolēmuši saistīt savas dzīves, apliecinot to ar laulību. Īpaša šī diena nav vien jaunajam pārim, bet arī jaunlaulāto tuvākajiem cilvēkiem, kuri ir ieradušies uz ceremoniju, lai vēlētu laimi un apliecinātu saderīgā pāra mīlestību ar savu klātbūtni. Sarkanais paklājs pauž īpašu eleganci. Lai kāda būtu ceremonijas vieta un laikapstākļi, īsā, bet tik nozīmīgā svinību gājiena šarmu, sniegs graciozā tuvošanās altārim pa eju, ko veidos sarkanais paklājs, uz tā mazāko dāmu atstātie ziediņi, un visbeidzot nākot arī līgavai, kas kontrastējošo toņu gammās cēli izcelsies apkārtējā vidē. Paklājs nevainojami iekļausies kopējā noformējumā un neviena nemanīts pildīs savas funkcijas – saglabājot svinību vietu tīru un sausu.

Kā papildināt ieejas zonu:
• izvietojiet svečturus ar baltām, dažādu izmēru svecēm;
• novietojiet netālu no ejas kāzu avīzes, kas vēstīs par turpmākajiem dienas notikumiem;
• viesu rindu galējās malas, kas ir tuvāk ejai, noformējiet ar ziediem;  
• ierīkojiet foto stūrīti, kur viesus iemūžinās fotogrāfs vai fotoaparāta stends;
• dekorējiet telpu ar baltiem aizkariņiem, "lidojošām" dūjām vai citām romantiska noformējuma idejām.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Holivudas ballīte
Padariet savu dzimšanas dienas ballīti par neaizmirstamu notikumu!

Var gadīties, ka draugu ballītēs Jums ir interesantāk par Jūsu paša organizētajām. Tā tas varētu gadīties, ja pats neesat pietiekami daudz laika veltījis svinību organizēšanas radošajai pieejai. Uzaiciniet draugus uz tematisko ballīti, piemēram, Holivudas ballīti. Lūdziet draugus pārvērsties par iekārotākajiem aktieriem un slavenībām un sagaidiet viņus uz šika sarkanā paklāja no paklāju nomas. Šī parādība Jūsu mājoklī, nepārprotami, padarīs draugu ierašanos vēl amizantāku, pastiprinot ballītes tematisko atmosfēru.

Pie ieejas draugu sagaidīšanai var atrasties:
• ballīšu cepures, maskas vai tamlīdzīga pasākumu atribūtika, ja gadījumā, kāds no draugiem ir noslinkojis ar "pārvērtībām";
• ja gaidāmi viesi, kas savā starpā nav labi pazīstami, pie ienākšanas mājoklī, izdaliet bingo apzīmējumu lapiņas. Spēle ir saistīta ar labāku iepazīšanos, katram ir jāatrod cilvēks, kuru ierakstīt pie izteicieniem;
• izveidojiet arī uzdevumu listi no kuras ļausiet izvēlēties katram, kādu atbildīgu uzdevumu viņš vēlas pildīt, piemēram, stāstīt jokus, saliet glāzes, būt pasākuma dīdžejam un citus uzdevumus. Lieciet katram uzdevumu uzrakstīt uz līmlapiņas un pielīmēt pie apģērba redzamā vietā.

Foto: Shutterstock.com / sirtravelalotFoto: Shutterstock.com / sirtravelalot
Klientu dienas
Padariet savu uzņēmumu klientiem vēl "atvērtāku" un pieejamāku!
 
Jūsu klienti ir Jūsu bagātība. Rūpējaties par viņiem. Padariet sava biznesa esošos klientus par lojāliem klientiem, nostiprinot ar viņiem darba attiecības. Noorganizējiet klientu dienu, tas ļaus gan Jums pašiem tuvāk iepazīt klientus, viņu vēlmes un vajadzības, kā arī ļaus viņiem labāk iepazīt Jūsu uzņēmuma darbības procesus un kolektīvu. Šāda aktivitāte veidos uzticamību. Klientu dienā iesakām padomāt par aktivitātēm, ar kādām Jūs vēlētos viņus uzrunāt, iespējams, tie varētu būt Jūsu uzņēmuma speciālistu veidoti semināri, lekcijas par aktuālām tēmām. Par atmosfērās radīšanu parūpēsies paklāju noma. No praktiskā aspekta, saprotams, ka palielināta cilvēku plūsma biroja telpās radītu lielāku netīrību nekā citudien, tomēr neilona paklāja īpašības, lai arī sarkans, tas nodrošinās līdz pat 80% putekļu tālāku nenokļūšanu telpās.
 
Klientu sagaidīšana uz sarkanā paklāja Jūsu organizētajā klientu dienā ļaus viņiem sajusties lolotiem jau ienākot pa durvīm. Nianses piesaista uzmanību. Reizēm žests kā intuitīvs mājiens nostrādā labāk par pateiktiem vārdiem.

Uzņēmuma ieejas zonas pilnīgākam izkārtojumam paredziet vietu:
• dalībnieku reģistrācijas galdam;
• informatīvo materiālu stendam;
• personīgo mantu novietnei. Ja attiecīgajā gadalaikā jau ir nepieciešamas virsjakas un lietussargi, tad vēlams, lai tuvumā būtu garderobe, kur konferences dalībniekiem atstāt virsdrēbes;
• kafijas vai tējas galdam, ja nav paredzēts pusdienu pārtraukums ar uzkodām.

Foto: Shutterstock.com / PhotoHouseFoto: Shutterstock.com / PhotoHouse
Filmas pirmizrāde / grāmatas prezentācija
Novērtējiet sava veikuma vērtību daloties ar to citiem! 

Iedomāsimies, ka Jūs paralēli savam iztikas darbam, strādājat pie radoša projekta, piemēram, rakstāt grāmatu par Jums sirdij tuvu tēmu vai veidojat dokumentālo filmu par Jūsu vecvecākiem, kuras formāts ir atmiņas stāsti par jaunību, mīlestību un karu. Darbs, kurā Jūs ieguldāt sevi paralēli tiešajiem pienākumiem, ir patiesa vērtība – tā ir tīra jaunrade. To nedrīkst vien turēt pūrā kā mantojumu mazbērniem, ar to ir jādalās plašākai auditorijai. Novērtējiet savu ieguldīto laiku, aizraušanos un patieso aizrautību, kas ļāvusi Jums sajust sevī aicinājumu rakt dziļāk un dziļāk, lai apmierinātu Jūsu ziņkāri, radot ko patiesi vērtīgu, vismaz Jums pašam. Noorganizējiet īstu prezentāciju jeb sarkanā paklāja ceremoniju. Prezentācija, pirmizrāde vai ceremonija, sauciet to, kā gribat, bet, ja Jums pietrūkst pašpārliecinātības izteiksmīgi dalīties ar stāstu, sarkana paklāja noma to izdarīs Jūsu vietā. Uzaiciniet ģimeni, draugus, preses pārstāvjus un dodiet ziņu arī līdzīgi domājošajiem par Jūsu veikumu. Izstāsties savu stāstu, iespējams, kādam tas kalpos par iedvesmas avotu, kādam ļaus palīdzēs atrisināt kādu urdošu jautājumu, kādu – vienkārši aizkustinās. Tā būs Jūsu radītā pūliņu, ieguldītā laika un degsmes pievienotā vērtība.

Pie prezentācijas ieejas durvīm var ierīkot:
• garderobi personīgo mantu un virsdrēbju atstāšanai;
• atsauksmju grāmatas galdiņu;
• "Paldies" stūrīti, kur tiktu novietotas autora dāvaniņas pateicībā par viesu atsaucību;
• galdu ar dzērieniem un uzkodām.

Foto: Shutterstock.com / Kheng Guan TohFoto: Shutterstock.com / Kheng Guan Toh
Piešķiriet svētkiem īpašu noskaņu ar sarkanā paklāja nomu!

Pārliecinieties par "Berendsen" sniegto pakalpojumu kvalitāti - apmeklējiet paklāju nomas tīmekļvietni www.berendsen.lv, kur vēl detalizētāk varat iepazīties ar paklāju veidiem, to piegādes nosacījumiem, kā arī veikt pasūtījumu. Turpat uzziniet vairāk arī par citiem "Berendsen" sniegtajiem pakalpojumiem!

Atvieglojiet sev rūpes par tīrību – "Berendsen" šo darbu paveiks Jūsu vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)