Banner 980x90

5 situācijas, 1 risinājums – kredīti internetā kā operatīvs palīgs

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vasara ir īstais piedzīvojumu laiks, kad sirds iepukstas straujāk, samanot iespēju īstenot jau sen iecerētu un izsapņotu ierakstu tavā "To Do" listē. Taču, kā jau visur un vienmēr, pastāv 50% iespēja, ka kaut kas var noiet greizi. Mierinājumam – tieši tikpat liela ir iespēja, ka viss izdosies lieliski. Bet ko darīt, ja tomēr īstenojas ne tik patīkamais scenārijs? Steidzami jāmeklē risinājums, lai šis mazais starpgadījums kategoriski neizbojātu visu piedzīvojuma noskaņu. Viens no operatīvajiem palīgiem dažādos neparedzētos gadījumos, kas ieguvuši finansiālu raksturu, ir kredīti internetā. To, kurās piecās vasaras brīvdienās iespējamās negaidītās situācijās kredīti internetā var kļūt par Tavu visparocīgāko risinājumu, noskaidro raksta turpinājumā!
Raksts tapis sadarbībā ar ViaSMS.

Festivāla piedzīvojumu ēnas puse
Tavā "To Do" sarakstā jau ilgu laiku ir kāda Latvijas festivāla apmeklējums un tā izbaudīšana no matu galiņiem līdz papēžiem, un tu tieši šovasar esi nolēmis mesties šajā piedzīvojumā? Droši! Taču atceries par statistiku – tieši festivāli ir tie, kuros notiek visvairāk negaidītu un neparedzētu negadījumu, kuru rezultātā tiek gūtas dažādu pakāpju traumas. Ja tev gadījies satraumēties tik nopietni, ka jāpamet festivāla vieta un jādodas uz neatliekamām medicīniskajām pārbaudēm, bet naudasmakā svilpo tukšums, kredīti internetā var kalpot par palīgu šajā situācijā.

Robežu iepazīšana ar negaidītu pārsteigumu
Varbūt tavs mērķis ir izbaudīt Latvijas dabas piedāvāto skaistumu – Latvijas jūrmalu visā tās garumā no Lietuvas līdz Igaunijas robežai? Kravājot ceļa somas, atceries, ka līdz ar naudu un pirmās palīdzības aptieciņu ir jāieliek arī personu apliecinoši dokumenti (nosaka Latvijas Republikas valsts robežas likums). Lai arī šķiet, ka rūpīgās uzraudzīšanas dēļ pierobežā visam vajadzētu būt absolūtā drošībā, tomēr var gadīties, ka kādam tava telts šķitusi iekārojama un, kamēr esi devies peldēties kopā ar savu kompāniju, labpaticis atsavināt somu, kurā glabājās arī tavi personu apliecinošie dokumenti. Jaunas pases/ID kartes izveidošana ir salīdzinoši dārgs pakalpojums, tādēļ kredīti internetā var lieti noderēt, lai nenākas pārtraukt ceļojumu pirms laika.

Riskantās nomas mantas
Protams, pašam savu motorlaivu pirkt, lai piepildītu "To Do" sarakstā atzīmēto sapni par ašu izbraucienu ar motorlaivu, būtu ļoti izšķērdīgi, tādēļ pēc piedāvājuma apskates tiek izvēlēta kāda jauka nomas motorlaiva. Iemaksātā drošības nauda liek matiem nedaudz sacelties stāvus, taču doma, ka pēc brauciena nauda tiks atmaksāta, nomierina. Ņemot vērā summas apmēru un pārliecību, ka naudu dabūsi atpakaļ, tu to ieplāno turpmāko dienas plānu apmaksāšanai. Bet neparedzamā tehnika nolēmusi izspēlēt nelāgu joku, salūstot īsi pirms pašām izbrauciena beigām. Lai nepieļautu to, ka šis atgadījums izbojā visu atlikušo dienu, atceries, ka kredīti internetā ir radīti tieši neparedzēto un neatliekamo izdevumu segšanai!

Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Visam sava cena – arī izbraucienam ar Ferrari
Grūti iedomāties kādu, kurš nesapņotu par jaudīgu un elpu aizraujošu izbraucienu pie Ferrari stūres. Tev liktenis ir piešķīris šo īpašo iespēju, savukārt Tu nepažēloji maksu par auto īri un beidzot esi ticis apsēsties šofera krēslā. Trīsas, saviļņojums un nepacietība iedarbināt jaudīgo motoru pārņem Tavu ķermeni. Roka pasniedzas pie aizdedzes, viens klikšķis - un fantastiskais Ferrari ir atdzīvojies un murrā kā īsts zvērs. Tu nolem pārbaudīt, uz ko auto ir spējīgs, sameklē visgludāko šoseju Latvijā un ļauj kājai uz gāzes pedāļa kļūt smagai… Līdz par ātruma pārkāpšanu no ceļu policijas saņem soda kvīti ar iespaidīgu summu, kāda tev pilnā apmērā šobrīd nav pieejama. Kā samaksāt? Tev palīdzēt var kredīti internetā – atliek tikai izvēlēties piemērotāko no visa plašā piedāvājuma:
• ātrais kredīts;
• naudas aizdevums;
• kredītlīnija u.c.

Taču svarīgāk par to – nepārkāpt ceļu satiksmes noteikumos minētos ātruma ierobežojumus, lai arī cik jaudīga auto vadības groži būtu nonākuši Tavās rokās.

Neparedzēta algas aizkavēšanās
Tu droši vien zini, ka rēķini ir nepacietīgi, nepielūdzami, neiejūtīgi un bez cilvēciskā faktora – tie negaida brīdi, kad tavā bankas kontā ieskaitīsies nauda, un tos neuztrauc tas, ka no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ alga ir aizkavējusies un nav zināms, kad tā beidzot tiks ieskaitīta. Rēķinus uztrauc tikai viņu pašu datums – cieti un nelokāmi. Ja komunālo maksājumu, elektrības un dzīvokļa īres rēķinus vēl var mazliet novilcināt, tad, piemēram, hipotekārā kredīta atmaksas termiņš ir nelokāms. Galējas nepieciešamības gadījumā kredīti internetā var kalpot neatliekamu rēķinu apmaksai, taču nekad tos neizmanto citu ātro kredītu apmaksai!

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Kredīti internetā – nopietnas finansiālās saistības
Lai arī cik praktiski un vienkārši liktos šie nebanku aizdevumi, pret tiem ir jāizturas ar milzīgu atbildību un vienmēr jāpatur prātā, ka tie jāatmaksā nekavējoties gluži kā jebkurš cits bankas aizdevums vai rēķins. Ja Tev ir radusies situācija, kad vajadzīga palīdzība, ko sniedz kredīti internetā, apmeklē ViaSMS mājaslapu www.viasms.lv un iepazīsties ar aizdevēja piedāvājumu!

ViaSMS atgādina – aizņemies atbildīgi, izvērtējot savas iespējas aizdevumu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)