Banner 980x90

Labdarības koncertā Ogrē piedalīsies populāri mūziķi

3.septembrī plkst.18.00 Ogres estrādē notiks labdarības koncerts ''Mēs ar Tevi, Ukraina!''

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājs Nikolajs Sapožņikovs, koncertu rīko Ogres novada pašvaldības sadarbībā ar Ogres Kultūras centra Jauniešu kori.

Ogres novadā 20.jūlijā aizsākās atbalsta akcija Ukrainas konfliktā cietušajām ģimenēm. Akcijas laikā Ogres iedzīvotāji, uzņēmumi, organizācijas, biedrības un sporta klubi saziedojuši Čerņigovas, kas ir Ogres novada pašvaldības sadraudzības pilsēta Ukrainā, iedzīvotājiem ikdienā nepieciešamās sadzīves un higiēnas preces, medikamentus, apģērbu, apavus, pārtiku, kā arī naudu.

Akcija turpinās, tajā iesaistās arī Ogres novada skolu audzēkņi, lai saviem vienaudžiem Ukrainā sniegtu gan morālu, gan materiālu atbalstu, sagādājot mācību stundās nepieciešamās lietas – pildspalvas, zīmuļus, krāsas, zīmēšanas papīru, klades, burtnīcas un citus mācību piederumus.

Akcijas noslēgumā Ogres novada pašvaldība rīko labdarības koncertu "Mēs ar Tevi, Ukraina!" – 3.septembrī plkst.18.00 Ogres estrādē.

Koncertā piedalīsies populāri un tautā iemīļoti mūziķi: Ralfs Eilands un Valters Pūce ar grupu PER; grupas "Dzelzs vilks", "Musiqq", "Colt", "Triānas parks", "Flame&Rolltones", "Very Cool People", Alex, Valters un draugi, "Laime pilnīga", Ilona Bagele, Paula Dukure, Manguļu ģimene, Antra Lapsa, Andris Kivičs, Miks Dukurs, Dainis Skutelis, Samanta Tīna, Aija Andrejeva, Edavārdi, Toms Rudzinskis, Olga Rajecka, Ogres Jauniešu koris. Koncertu vadīs Māris Grigalis.

Skolēniem, studentiem un pensionāriem biļetes cena ir 3 eiro, pieaugušajiem 5 eiro. Biļetes var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un uz vietas koncerta dienā.

Ogres novada pašvaldība aicina iedzīvotājus apmeklēt labdarības koncertu un ar maksu par biļeti atbalstīt militārajā konfliktā cietušos Ukrainas iedzīvotājus, sevišķi bērnus – arī Ukrainā septembrī sāksies jauns mācību gads, un Latvijas iedzīvotāju sniegtais atbalsts viņiem ļoti noderēs.

Visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti militārajā konfliktā cietušajām ģimenēm Ukrainas pilsētā Čerņigovā.

Koncerta laikā būs iespēja nodot humānās palīdzības pakas, kas septembrī tiks nogādātas Čerņigovā.

Vairāk informācijas www.ogresnovads.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)