Banner 980x90

ĀCM atkal vēršas plašumā, Madonā mūzikas svētki, Jūrmalā atgriežas "Globuss"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pirmdien, 25.jūlijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

Madonā gaidāmi vērienīgi mūzikas svētki

No trešdienas, 27.jūlija līdz sestdienai, 6.augustam jau deviņpadsmito reizi Madonā notiks Latviešu mūzikas svētki, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Madona24.lvMadona24.lv

Siguldas novadā un citviet pirmo reizi konstatē Āfrikas cūku mēri

Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) inspektori laikā no 18. līdz 22.jūlijam konstatējuši 32 jaunus Āfrikas cūku mēra (ĀCM) gadījumus mežacūku populācijā, turklāt pirmoreiz slimība konstatēta Siguldas, Jaunjelgavas un Ķeguma novadā, kur pa vienai slimai cūkai atrasts attiecīgi Allažu, Sunākstes un Birzgales pagastā, aģentūra LETA uzzināja PVD.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Augustā Līgatnē notiks piektie Papīra svētki

Sestdien, 13.augustā Līgatnē notiks piektie Papīra svētki, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

LOK: Olimpiskajā ciematā vēl ir trūkumi, taču ir parādījies siltais ūdens 

Svētdien atklātajā Riodežaneiro olimpiskajā ciemata vēl ir "šādi tādi trūkumi", taču ir vērojami arī uzlabojumi, pirmdien, 25.jūlijā, Saeimas Sporta lietu apakškomisijas sēdē norādīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Aldons Vrubļevskis.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Sākti hidrotehnisko būvju būvniecības projekti lauku teritoriju aizsardzībai no plūdiem

Zemkopības ministrija informē, ka, izmantojot Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu, ir sākti projekti hidrotehnisko būvju būvniecībai, kas aizsargā lauku teritorijas no plūdiem, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Zemkopības ministrijā.

Pilseta24.lvPilseta24.lv

Teikmanis: Nav pamata panikai par Trampa izteikumiem attiecībā uz NATO un Baltijas valstīm

Latvija un citas Baltijas valstis vienmēr ir pildījušas savas saistības pret NATO, tāpēc nav nekāda pamata panikai par ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa izteikumiem par iespējamo ASV iesaistīšanos Baltijas valstu aizsardzībā, pirmdienas, 25.jūlija, rītā LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja jaunais Latvijas vēstnieks ASV Andris Teikmanis.

Pieejama "LMT Summer Sound" festivāla lietotne un festivāla programma

Tuvojoties festivālam, visiem "iPhone" un "Android" vietdtālruņu lietotājiem ir pieejama bezmaksas "LMT Summer Sound" festivāla lietotne, kurā var iepazīties ar pilnu festivāla programmu, māksliniekiem, teritorijas karti, noteikumiem un atbildēm uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Rīgas zooloģiskajā dārzā svērs Galapagu milzu bruņrupučus

Otrdien, 26.jūlijā, plkst.15.00 Rīgas zooloģiskā dārzs, turpinot vienu no senākajām tradīcijām, jau 16.reizi svērs Galapagu milzu bruņrupučus.

Riga24.lvRiga24.lv

Jūrmalas pilsētvidē atgriezies iecienītais apskates objekts "Globuss"

23.jūlijā Jūrmalā, Turaidas un Jomas ielas krustojumā, ar ABLV Charitable Foundation atbalstu pēc restaurācijas uzstādīts vēsturiskais vides objekts "Globuss".

Jurmala24.lvJurmala24.lv

Latvijas triatlonisti izcīnījuši augstas vietas Eiropas kausā

Svētdien, 24.jūlijā "Rīgas Triatlons" ietvaros notikušajā Eiropas kausā junioriem– 2016 Riga ETU Triathlon Junior European Cup – triumfēja Jekaterina Matiuh no Krievijas un Tiago Leão no Portugāles. Augstas vietas izcīnītas arī latviešu pārstāvjiem – ceturtā vieta Danielai Leitānei un sestā vieta Savelijam Suharževskim.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)