Banner 980x90

Aicina duetus no kaimiņu novadiem uz šovu Iecavā

Lai popularizētu mūzikas konkursa norisi starp novadiem, dalītos pieredzes apmaiņā un rosinātu pašvaldību sadarbību, Iecavas kultūras nams organizē šovu "Dziedi ar mani", pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta Iecavas novada domes interneta vietne.

Dziedātāju konkurss iecavnieku atsaucību izpelnījies jau iepriekšējos gados. Tagad nolemts tā robežas paplašināt, pieaicinot dalībniekus arī no citiem novadiem. Šovā drīkstēs piedalīties dueti, kuros dziedātājiem ir vismaz   18 gadu. Repertuārā jāiekļauj viena dziesma, kammūziku komponējis Raimonds Pauls, un viena dziesma pēc brīvas izvēles.

Konkurss būs 22.martā, bet dalībnieku pieteikšanās - līdz 17.februārim, iesūtot aizpildītu anketu un pievienojot savus fotoattēlus. Konkursantiem tiks dota iespēja mēģināt priekšnesumus Iecavas kultūras namā darbdienās līdz plkst.15.00.
Konkursa nolikums un vairāk informācijas: www.iecava.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)