Banner 980x90

Aicina pievienoties velobraucienam Ropaži- Ikšķile- Ogre- Ķegums

Sestdien, 27.jūlijā, norisināsies projekta "CentralBalticCycling" velobrauciena trešais posms maršrutā Ropaži-Tīnūži- Ikšķile- Ogre- Ķegums, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūrā.

Pasākuma sākums plkst.9.00 sporta kompleksā "333", savukārt velobrauciena finišs paredzēts ap plkst.18.00 moto trasē "Zelta Zirgs" Ķegumā. Velomaratons nav sacensības, tas ir aicinājums aktīvi atpūsties draugu, ģimenes un domubiedru lokā, pa ceļam apskatot un iepazīstot interesantas vietas.

Sestdien, 27.jūlija, rītā plkst.9.00 visi šī posma dalībnieki aicināti pulcēties sporta kompleksā "333" uz velobrauciena reģistrāciju, lai plkst.10.00 izbrauktu no sporta kompleksa un dotos pa veco dzelzceļa posmu līdz pirmajai apstāšanās vietai Kangaru stacijā. Velobrauciena laikā tā dalībnieki iepazīsies ar Ikšķiles novada kultūras mantojuma centru "Tīnūžu muiža", baudīs pasakainu braucienu gar Daugavu, ieturēs pusdienas Ikšķiles pludmalē, paviesosies Ogres sirdī un baudīs saldējumu pie nesen atklātās strūklakas Ogrē, kā arī degustēs dažādus "Sierštelle" mājas sierus pie bijušās pienotavas Ogres upes krastā. Noslēgumā dalībnieki pulcēsies starptautiski atzītajā "Zelta Zirgs" moto centrā, lai pārspriestu velobraucienu un atvilktu elpu. Dalībniekiem tiks nodrošināta iespēja ar autobusu atgriezties atpakaļ Ogrē un "333" trasē. Kopumā šajā posmā paredzēts veikt 64 kilometru garu distanci.

Dalības maksa visos velomaratona posmos - septiņi lati pieaugušajiem, desmit lati ģimenēm ar bērniem līdz 12 gadu vecumam, bet vienas dienas braucieniem attiecīgi divi un trīs lati. Dalības maksā iekļauta visu objektu apskate, ekskursijas, atpūtas pauzes ar uzkodām un droša brauciena norise.

Velobraucienu organizē Vidzemes tūrisma asociācija, sadarbojoties ar Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūru un Ropažu pašvaldību.

"CentralBalticCycling" Vidzemes velomaratonā tika piedāvāts piedalīties četros dažādos posmos. Dalībnieki jau paviesojušies Carnikavā, Saulkrastos, Tūjā un Salacgrīvā. Sestdien, 27.jūlijā, visi aicināti doties maršrutā Ropaži, Ikšķile, Ogre, Ķegums, bet jau 3.augustā velomaratona dalībniekiem piedāvāts apskatīt Bīriņu pili, Igates pili, Lielezeru un Limbažus. Velobrauciena laikā dalībnieki veiks vairāk kā 250 kilometru garu distanci, iepazīstot dabu un kultūru, baudot brīnišķīgas ainavas, piekrasti un apmeklējot interesantākos tūrisma objektus Vidzemē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)