Banner 980x90

Aicina sniegt atbalstu Ogres sociālo māju iemītniekiem

Ogre24.lv
Ogre24.lv

Ogres novada iedzīvotāji līdz 18.decembrim ir aicināti ziedot un sagatavot dāvaniņas Ogres sociālo māju iedzīvotājiem (bērniem un pieaugušajiem).

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldības pārstāvji, akcija notiks no 1. līdz 18.decembrim un tās laikā ikviens ir aicināts ziedot jaunas un mazlietotas spēles (rotaļlietas, puzles, galda spēles, utt.), gardumus (konfektes, piparkūkas utt.), kā arī dažādas citas praktiskas un noderīgas dāvaniņas, tās nogādājot Ogres novada p/a "Ogres namsaimnieka" klientu servisā (Mālkalnes pr.3, Ogrē 11.kab).

Akcijas noslēgumā dāvanas tiks nogādātas Ogres sociālo māju iemītniekiem Ogrē, Indrānu ielā.

Akciju organizē Ogres novada p/a "Ogres namsaimnieks".

Papildus informācijai: gundega.dege@ogresnamsaimnieks.lv, dagnija.vilnite@ogresnamsaimnieks.lv vai 65049113, 65024166, 28356984

(darba laikā).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)