Banner 980x90

Aicina uz Ogres pilsētas svētkiem, kuros uzstāsies grupa "Boney M"

Latvijā vēl nebijis pasākums - 2015.gada 1.augustā (Ogres pilsētas svētku ietvaros) uz Ogres estrādes brīvdabas skatuves no plkst.20.00 notiks koncerts, kurā apmeklētājus priecēs gan mūsu vietējās atpazīstamās grupas kā "Credo" un deju mūzikas duets "Rassell & Sabīne Berezina", gan pasaules slavenākā disko mūzikas grupa "Boney M".

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Mārtiņš Marts Matisons, šis pasākums ir vieta, kurā vienuviet pulcēties dažādām paaudzēm, jo koncertā skanēs visu paaudžu mūzika.

Koncerta organizētāji ir parūpējušies, lai tie pasākuma apmeklētāji, kuri neizmantos savus braucamrīkus, komfortabli tiek nogādāti līdz galvaspilsētai ar Latvijas dzelzceļa nodrošinātiem pasažieru vilcienu papildreisiem. Par papildreisu maršrutā Ogre - Rīga atiešanas laikiem informācija tiks izziņota tuvākajā laikā.

Piedalies Ogres svētkos ar visu savu ģimeni un gūsti pozitīvas emocijas neaizmirstamā koncertā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)