Banner 980x90

Aicina ziedot spēles un rotaļlietas

Ogres novada Sociālais dienests maijā izsludināja akciju - veikt pavasara tīrīšanu savu bērnu spēļu plauktos. Sociālais dienests ir ļoti pateicīgs visiem tiem iedzīvotājiem, kuri ir atsaukušies akcijai un ir dāvājuši galda spēles un inventāru āra aktivitātēm.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, šī akcija turpinās un cilvēki joprojām var nest savas paciņas un ziedot tās labdarībai. Ja mājās stāv aizmirstas, nevienam nevajadzīgas galda spēles, inventārs aktīvām, sportiskām āra spēlēm, bērni izauguši un negribas tās vienkārši mest ārā, šīs spēles ļoti noderēs Ogres novada Sociālā dienesta struktūrvienībās: Ģimenes atbalsta dienas centrā un krīzes centrā "Laipas".

Ģimenes atbalsta dienas centrā (ĢADC) uzturas un laiku pavada bērni un jaunieši no sociālā riska ģimenēm. ĢADC darbības mērķis ir organizēt šo bērnu/jauniešu brīvo laiku, risināt ģimeņu sociālās problēmas sadarbībā ar citiem speciālistiem. Šeit bērni un jaunieši spēlējas, kopā darbojas, socializējas un integrējas. Kopā spēlē spēles, ja nepieciešams viens otram palīdz pildīt skolas mājas darbus, radoši stādā, un vasaras mēnešos iet pārgājienos un aktīvi, sportiski pavada brīvo laiku.

Krīzes centrs vardarbībā cietušiem bērniem "Laipas" sniedz diennakts sociālo rehabilitāciju, psiholoģisko palīdzību, nodrošina drošu naktsmītni un ēdināšanu bērniem vecumā no 5 līdz 18 gadiem. "Laipas" sniedz īslaicīgu patvērumu arī sievietēm ar maziem bērniem.

ĢADC un KC "Laipas" ir atvērtas un sniedz pakalpojumu jau 10 gadus, un lielākā daļa galda spēļu ir fiziski un morāli nolietotas.

Galda spēles var nogādāt uz Brīvības ielu 44, Ogre (Ogres novada Sociālais dienests), iepriekš piezvanot.

Plašāk skatieties Ogres TV veidotajā sižetā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)