Banner 980x90

"Anima Solla" atzīts par labāko Latvijas vokālo ansambli

Ogres kultūras centra vokālā grupa "Anima Solla", vadītāja Mārīte Puriņa, atzīts par Latvijas labāko vokālo ansambli, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Dziesmu un deju svētku organizatori.

Ansamblis arī ieguva pirmo vietu pusprofesionālo ansambļu konkurencē.

Svētdien, 30.jūnijā, visu dienu Mazajā Ģildē par Latvijas labākā vokālā ansambļa titulu un Dziesmu un deju svētku Lielo balvu cīnījās 30 vokālie ansambļi, kurus vērtēja starptautiska žūrija – kordiriģents un komponists Mortens Jansons /Mårten Jansson, Zviedrija), kordiriģents un komponists Ģiedrs Svilainis /Giedrius Svilainis, Lietuva), kordiriģents un komponists Juris Vaivods, komponiste, Jāz. Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas profesore Selga Mence un kordiriģents un aranžētājs, Latvijas Vokālo ansambļu asociācijs valdes loceklis Andris Sējāns.

XXV Vispārējiem latviešu Dziesmu un XV Deju svētkiem gatavojas 40 600 dalībnieku - kolektīvi no Latvijas (vairāk nekā 1600, tai skaitā, 100 mazākumtautību kolektīvi un individuālie izpildītāji skatēs), latviešu diasporas (47) un ārvalstīm (26). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)