Banner 980x90

Animāciju filmu "Zelta Zirgs" izrādīs reģionos

Projekta "Latvijas Filmu Maratons" ietvaros ir sākusies animācijas filmas "Zelta Zirgs" izrādīšana visā Latvijā, pilsētu informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo "Filmu studija Rija".

 Tā tiks demonstrēta Liepājā, Siguldā, Cēsīs, Krimuldā, Valkā, Ventspilī, Dobelē, Kuldīgā, Rēzeknē, Jēkabpilī un citur Latvijā. Kopumā vairāk kā 40 Lavijas vietās.

"Latvijas Filmu Maratons" dod iespēju izrādīt filmas Latvijas mazajās pilsētās un novadu pagastos.

Animācijas filmas "Zelta Zirgs" maratonu reģionos organizē Filmu studija RIJA sadarbībā ar skolām, pašvaldībām un Nacionālo Kino centru.

Katra Latvijas skola var pieteikt savu skolu noskatīties šo filmu savā pagasta kultūras namā, vai tuvākās pilsētas kinoteātrī.

Animācijas pilnmetrāžas filma "Zelta Zirgs" izveidota pēc Raiņa lugas "Zelta Zirgs" motīviem.

Filmas režisors ir Reinis Kalnaellis. Līdz šim režisējis animācijas īsfilmas "Kad āboli ripo", "Joka pēc alfabēts".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)