Banner 980x90

Aptauja: Gandrīz puse Latvijas pilsoņu izvēlējušies partiju, par kuru balsos 10.Saeimas vēlēšanās

Gandrīz puse jeb 43% ekonomiski aktīvo Latvijas pilsoņu vecumā no 18 līdz 55 gadiem ir izvēlējušies, par kuru partiju balsos 10.Saeimas vēlēšanās, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu "900 sekundes" veiktie aptaujas rezultāti.
No balsotājiem, kuri pauduši, ka ir izvēlējušies, 23% respondentu apgalvo, ka ir pilnīgi izlēmuši, bet 20% aptaujāto norāda, ka drīzāk ir izvēlējušies, nekā nav.

Savukārt 41% aptaujāto pilsoņu vēl nav skaidrs, tieši par kuru partiju balsot 10.Saeimas vēlēšanās. No šiem respondentiem 10% drīzāk vēl nav izlēmuši, bet 31% aptaujāto noteikti vēl nav skaidrs, par ko balsot gaidāmajās vēlēšanās.

12% aptaujāto ekonomiski aktīvo Latvijas pilsoņu ir snieguši atbildi, ka nepiedalīsies 10.Saeimas vēlēšanās.

Aptauju tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra "TNS Latvia" sadarbībā ar raidījumu "900 sekundes" veica no 24.augusta līdz 26.augustam, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 556 ekonomiski aktīvos Latvijas pilsoņus vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)