Banner 980x90

 Ar "Ogres rajona slimnīcas" ambulatoro nodaļu var sazināties elektroniski

Ogre24.lv
Ogre24.lv

SIA ''Ogres rajona slimnīca'' ambulatorās palīdzības apjoms ir būtiski pieaudzis, tāpēc nemitīgi tiek gādāts par sazināšanās iespēju paplašināšanu.

Kā pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informēja Ogres novada pašvaldība, lai uzlabotu slimnieku apkalpošanu, ir mainīti Ambulatorās nodaļas tālruņa numuri, kā arī tiek pilnveidota slimnīcas interneta vietne.

Ambulatorās nodaļas reģistratūru apmeklētājiem ir iespējams sazvanīt pa tālruņiem22306880, 20390088, 20381369, 22307203, 22310225, informē slimnīcas valdes priekšsēdētājs Dainis Širovs.

Vizītei pie ārsta iedzīvotāji var pieteikties arī elektroniski, izmantojot SIA "Ogres rajona slimnīca" mājaslapu ogresslimnica.lv

Mājaslapā jāaizpilda elektroniskais pieteikums sadaļā "Pieteikties vizītei". Pieteikumā jānorāda:

* vārds un uzvārds;
* tālruņa numurs;
* nepieciešamais speciālists vai izmeklējums.

Pēc pieteikuma saņemšanas Ambulatorās nodaļas darbinieces sazināsies ar iesniedzēju un sniegs atbildi. "Ja  pieteikums nosūtīts līdz pulksten 15.00, darbinieces sazināsies ar pacientu pieteikuma nosūtīšanas dienā. Ja pieteikums nosūtīts pēc pulksten 15.00, sazināšanās notiks nākamajā darba dienā. Ja pieteikums nosūtīts brīvdienā vai svētku dienā, tad ar iesniedzēju sazināsimies nākamajā darba dienā," skaidro Širovs, aicinot izmantot mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas, tādējādi ietaupot savu laiku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)