Banner 980x90

"Atbildība" par premjera amata kandidātu virza Ivaru Brīveru

Sociāldemokrātiskā politisko partiju apvienība "Atbildība" par premjera kandidātu izvirzījusi ekonomikas zinātņu doktoru, Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes priekšsēdētāju Ivaru Brīveru, aģentūru LETA informēja apvienības pārstāvis Gatis Vanags.
Apvienības valde sākotnēji definēja prasības, kurām ir jāatbilst premjera kandidātam. Kā galvenās prasības tika izvirzītas profesionalitāte un padziļinātas zināšanas par sociālekonomiskiem jautājumiem un valsts pārvaldi.

Tika uzrunāti vairāki kandidāti, un par piemērotāko atzīts Banku augstskolas mācībspēks, Ventspils augstskolas dekāns, asociētais profesors un Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes priekšsēdētājs Brīvers.

"Atbildības" valde pārliecināta, ka Brīvers ir viens no Latvijas pieredzējušākajiem ekonomistiem, turklāt viņam ir skaidrs redzējums un konkrēti risinājumi gan budžeta konsolidācijai, gan valsts pārvaldes sakārtošanai un krīzes cēloņu likvidēšanai.

Jau šo sestdien, 11.septembrī, Brīvers kā premjera kandidāts uzrunās Latvijas pensionāru foruma "Par pensionāru interešu aizstāvību un pret valdības patvaļu pārdalot pensiju budžetu" dalībniekus. Apvienībā "Atbildība" ietilpst Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, partija "Mūsu zeme", Sociālā taisnīguma partija un "Latvijas atmoda".

Saskaņā ar SKDS aptaujas datiem jūlijā par sociāldemokrātisko partiju apvienību "Atbildība" gatavojās balsot 1,6% vēlētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)