Banner 980x90

Atklāj Latviju un rudeni no jauna!

Koku lapām aizvien košāk iekrāsojoties un zelta rudens dvašai aizvien spēcīgāk gaisā virmojot, Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūra starptautiskajā tūrisma dienā, kas tiek atzīmēta 27. septembrī, aicina smelties iedvesmu apceļojot un no jauna atklājot vienreizēji skaisto Latviju, pilsētas informācijas portālam Ogre24.lv vēsta Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras speciāliste Agneta Briģe.

Aģentūrā bez maksas ir pieejamas dažādas brošūras un kartes. Ja esi gatavs atklāt Latviju no jauna, vai jau esi to atklājis, saņem bezmaksas piespraudi un lepojies ar savu Latviju! Notvert pirmos rudens mirkļus aicinām kādā no Ogres un Ikšķiles tūrisma attīstības aģentūras sagatavotajiem maršrutiem:

Sigulda-Ogre,
Tematiskais muzeju maršruts,
Ogres kalnu noslēpumi,
Maršruts dabas mīļotājiem,
Ar vilcienu uz Ogri,
Ar vilcienu uz Ikšķili,
Gastronomiskais tūrisma maršruts,
Skatu vietas Ogrē.

Atgādinām, ka no oktobra  aģentūras darba laiks būs darba dienās no 10.00 līdz 17.00. Atrodamies Brīvības ielā 12a (autoostas ēkā), Ogrē.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)