Banner 980x90

Atklāti Ķeguma novada lielākie talanti

Sestdien, 22.martā otro gadu pēc kārtas Ķeguma tautas namā norisinājās talantu konkurss "Ķeguma novada talants 2014". Šim konkursam pieteicās 10 dalībnieki, kuri drosmīgi demonstrēja savus talantus konkursa dienā žūrijas komisijai un pilnai skatītāju zālei, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ķeguma novada pašvaldībā.

Konkursu atklāja īpaši viesi – deju grupa "Soul city breakers" no Baldones ar elpu aizraujošu break dance priekšnesumu. Lai konkurss varētu sākties, zālē tika aicināta zinoša un profesionāla žūrijas komisija: Veizāna deju skolas break dance pasniedzējs, deju grupas "Soul city breakers" vadītājs Rihards Ansons, Ķeguma bērnu dārza "Gaismiņa" mūzikas skolotāja, bērnu vokālā ansambļa "Dzirkstelītes" vadītāja, skanīgā Tomes dāmu ansambļa dalībniece Santa Strausa, dziedātāja, ekstravagantā skatuves māksliniece, grupas "Triānas parks" soliste, šova "Izklausies redzēts" dalībniece Agnese Rakovska un Ogres Mūzikas skolas sitaminstrumentu spēles pedagogs, komponists, tautas dziesmu apdaru speciālists un mūziķis Modris Krūmiņš.

Vēl pirms pirmā konkursa dalībnieka uz skatuves kāpa konkursa "Ķeguma novada talants 2013" uzvarētāja Anna Duncīte-Ofmane ar Raimonda Paula un Ziedoņa Purva dziesmu "Balta saule". Kā pirmais konkursa dalībnieks uzstājās Artūrs Kovaļevskis, tad attiecīgi sekoja - duets Sindija un Elīna Kļaviņas, Dzintra Pitāne ar meitu Lauru Teikmani, Gabriels Brokāns, meiteņu trio: (Līva Rubene, Alīna Krūmiņa, Sindija Kļaviņa), Diāna Osmolovska, Toms Antons, Andrejs Sakne un Katrīna Linkuma, Marija Berķe, Gabriela Terēza Zaķe. Katrs dalībnieks tika novērtēts un saņēma atzinīgus vārdus no žūrijas komisijas, taču īpašu atzinību izpelnījās četru konkursa nomināciju uzvarētāji un, protams, pats uzvarētājs.

Nominācijā "Uzdrīkstēšanās" balvu saņēma piecus gadus jaunais Gabriels Brokāns, kurš publiku pārsteidza ar atraktīvu un ļoti enerģisku break dance priekšnesumu. Nominācijā "Oriģinalitāte" balvu saņēma Diāna Osmolovska, kura savu talantu pierādīja Raimonda Paula daiļradē un dziesmā "Besame mucho". Nominācijā "Profesionalitāte" balvu ieguva duets "Māsas Kļaviņas", kuras izpildīja grupas "Little mix" dziesmu "Little me". Par nomināciju "Skatītāju simpātija" kopā nobalsoja 97 skatītāji, kurā pārliecinoši ar 35 balsīm balvu ieguva Toms Antons. Pēc Toma Antona uzstāšanās konkursā arī žūrija vienbalsīgi izlēma, ka konkursa "Ķeguma novada talants 2014" uzvarētājs ir Toms Antons, kurš sniedza saksofona un klavierspēles priekšnesumus, kā arī demonstrēja burvju trikus. Desmitgadīgais Toms Antons no Rembates pagasta pārsteidza visus ar savu talantu bagātību un pārliecinošo skatuves darbību.

Konkursa noslēgumā priekšnesumus sniedza arī divi žūrijas pārstāvji - Rihards Ansons ar deju grupu "Soul city breakers" un dziedātāja Agnese Rakovska, kura bija ļoti priecīga par piedalīšanos šajā notikumā un atzina, ka Ķeguma novadā ir daudz talantīgu cilvēku.

Konkurss aizritēja ar milzīgu skatītāju atsaucību un ovācijām, Ķeguma tautas nama vadība cer, ka arī nākošgad šim konkursam pieteiksies tik daudz talantīgi dalībnieki, un mēs atkal varēsim tikties konkursā "Ķeguma novada talants 2015".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)