Banner 980x90

Ātrais kredīts ikdienas tēriņiem – ērta pieteikšanās un izdevīgi nosacījumi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mēneša budžeta plānošana ir pazīstama ikvienam, un parasti tā palīdz samērot tēriņus ar ienākumiem un sagaidīt algas dienu bez parādiem un iekavētiem maksājumiem. Taču reizēm dzīve sagādā neparedzētas situācijas, kad papildu naudas summa ir jāatrod nekavējoties. Mūsdienās šādās situācijās var palīdzēt ātrais kredīts – aizdevums internetā vai ar SMS starpniecību. Ātrais kredīts ļauj mazāk nekā 30 minūšu laikā saņemt naudu bez dokumentu iesniegšanas un galvojuma. Ja Jums ir nepieciešama neliela naudas summa, ko varat atmaksāt jau tuvākajā nākotnē, ātrie kredīti var būt piemērots risinājums!

Trīs aizdevumu varianti no Kredits7.lv
Nebanku kredītkompānija Kredits7.lv galvenokārt orientējas uz klientiem, kuriem ir nepieciešams ātrais kredīts līdz algas dienai. Aizdevuma noteikumi ir šādi:
- jaunie klienti var pieteikties summai no 100 līdz 300 eiro;
- pastāvīgie klienti var pretendēt uz aizdevumu līdz 400 eiro;
- visu kredītu atmaksas termiņš ir 15, 21 vai 30 dienas.

Kredits7.lv piedāvā arī SMS aizdevumu, ko var izmantot, ja Jums nav pieejas stabilam interneta pieslēgumam. SMS kredīta nosacījumi ir tādi paši kā aizdevumam internetā. Lai pieteiktos kredītam ar SMS palīdzību, Jums būs nepieciešams nosūtīt kredītkompānijai īsziņu ar vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu. SMS pieteikumu Kredits7.lv izskata tikpat ātri kā saņemto tiešsaistē. Pozitīva lēmuma gadījumā aizdevums tiks pārskaitīts 15 minūšu laikā neatkarīgi no pieteikšanās veida.

Vai zināt, kā aizdevējs pārbauda Jūsu maksātspēju?
Kredits7.lv neprasa iesniegt izziņas no darbavietas un ienākumus apliecinošos dokumentus. Tomēr tas nenozīmē, ka ātrais kredīts tiek piešķirts ikvienam, kurš to vēlas. Saņemot kredīta pieteikumu, Kredits7.lv
- pārbauda potenciālā aizņēmēja vecumu. Aizdevēja pakalpojumus var izmantot cilvēki vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
- iepazīstas ar klienta kredītvēsturi. Tajā ietilpst visi kredīti un līzinga pakalpojumi, ko bijāt izmantojis iepriekš;
- pārskata parādnieku reģistru, jo ātrais aizdevums ir pieejams cilvēkiem bez parādiem citās kredītiestādēs.

Lai būtu pārliecināts, ka nepieciešamības gadījumā varēsiet izmantot ātrā kredīta pakalpojumus, saglabājiet savu kredītvēsturi pozitīvu! Aizņemieties atbildīgi un pirms pieteikšanās padomājiet, ko Jūs iegūsiet no aizdevuma. Ātrais kredīts var palīdzēt steidzamās situācijās, bet tas nav papildu ienākumu avots un nespēj atrisinās ilgtermiņa finanšu sarežģījumus. Ja esat izlēmis pieteikties kredītam, ienāciet kredits7.lv un uzziniet visu par aizņemšanos un atmaksas kārtību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)