Banner 980x90

Atvērtā Universitāte – iespēja pašiem noteikt savu studiju plānu

Vidzemes Augstskolas Mūžizglītības centrs (ViA MC) uzsāk īstenot pakalpojumu  Atvērtā universitāte, kas interesentiem piedāvā iespēju pieteikties kādam no Vidzemes Augstskolas (ViA) studiju programmu kursiem, kuru laikā ikvienam ar atbilstošu izglītību ir iespēja apgūt zināšanas un prasmes, ko ikdienā iegūst ViA studenti.

Ja Jums ir vidējā izglītība, esat laipni aicināti apgūt kādu no studiju kursiem šādās bakalaura vai koledžas studiju programmās:

 

•    Mehatronika
•    Politoloģija

 


Ja esat jau ieguvuši augstāko izglītību, ViA MC piedāvā apmeklēt kādu no studiju kursiem maģistrantūras studiju programmās:

 


Pakalpojums Atvērtā Universitāte Jums dod iespēju ne tikai pilnībā apgūt kursa saturu, kārtot pārbaudījumus un saņemt novērtējumu izvēlētajā studiju kursā kā jebkuram ViA studentam, bet arī iesaistīties un izprast studentu un augstskolas vidi, un pēc kursa veiksmīgas apguves saņemt ViA apliecību. Kursu klausītājiem ir arī brīva pieeja ViA bibliotēkas resursiem un datorklasēm, kas atvieglo un sekmē mācību procesu. Viena kredītpunkta apguves izmaksas ir Ls 27,38 koledžas un bakalaura līmeņa programmās un Ls 33,80 maģistra līmeņa programmās.

Izsniegtā ViA MC apliecība ietver arī norādi par to, ka ir iegūti studiju kursam atbilstoši kredītpunkti, kas saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem  "Iepriekšējā izglītībā vai profesionālajā pieredzē sasniegtu studiju rezultātu atzīšana", cilvēkiem ļauj vērsties jebkurā Latvijas augstskolā vai koledžā ar lūgumu atzīt iegūtās zināšanas, prasmes un lietpratību par apgūtā studiju programmas kursa saturu.

 

Papildu informācija: 
Vidzemes Augstskolas Mūžizglītības centrs
Cēsu iela 4, Valmiera
108. kabinets
tālr.: 64207227, 28374150
fakss: 64207229
e-pasts: vmc@va.lv

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)