Banner 980x90

Augustam Justam augstākais sasniegums MX1 pasaules čempionāta braucienā

Lielbritānijā 24., 25.augustā norisinājās šīs sezonas pirmspēdējais pasaules čempionāta posms MX1 klasē, pilsētas informācijas portālu Ogre24.lv informē MXLatvia pārstāvji.

Augsto 14.vietu kopvērtējumā izcīnīja Latvia Elkšņi Honda komandas braucējs Augusts Justs, kurš pirmajā braucienā izcīnīja 17.vietu, bet otrajā finišēja 13., kas līdz šim ir Augusta labākais sasniegums kādā atsevišķā MX1 klases pasaules čempionāta braucienā. Pirms pēdējā posma, kas norisināsies Nīderlandē motosportists iz izvirzījis mērķi sezonas kopvērtējumā izcīnīt vismaz 100 punktus. Pēc aizvadītā posma A.Justa kontā ir 88 punkti, kas viņam nodrošina 19.vietu pasaules čempionāta prestižākās klases kopvērtējumā.


Augusta Justa komentārs ir šāds: "Aizvadītajā nedēļas nogalē jutos tiešām labi un lai gan abos braucienos izdevās ne pārāk labi starti, kopvērtējumā izcīnīju augsto 14.vietu. Pirmajā braucienā sākumā nedaudz bija problēmas, bet kādā sestajā aplī spēju savu ātrumu palielināt. Beigās pietuvojos konkurentiem, taču mazliet pietrūka laika un finišēju septiņpadsmitais. Otrajā braucienā starts arī nebija īpaši labs, taču turēju labu tempu un braucienā spēju sasniegt savu labāko rezultātu, finišējot kā trīspadsmitais. Izcīnīju 12 punktus un tieši tik mani šķir līdz 100 punktu robežai sezonas kopvērtējumā. Ceru, ka spēšu šo robežu pārkāpt pēdējā posmā un ļoti nopietni tam gatavošos."

Cits latviešu braucējs Matīss Karro Lielbritānijā  MX1 klasē izcīnīja 11.vietu, bet par EMX125 klases Eiropas čempionu priekšlaicīgi kļuva Pauls Jonass.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)