Banner 980x90

Auto noma "Riga Car Rent"

Auto noma ir aktuāls pakalpojums ikvienam, kam uz laiku nepieciešama automašīna, ja savs auto ir servisā uz ilgāku laiku, nepieciešams doties tālākā ceļojumā vai darīšanās uz citu pilsētu, vai gluži vienkārši nav vēlmes pārvietoties ar sabiedrisko transportu.

Auto noma

Auto noma ir aktuāls pakalpojums ikvienam, kam uz laiku nepieciešama automašīna, ja savs auto ir servisā uz ilgāku laiku, nepieciešams doties tālākā ceļojumā vai darīšanās uz citu pilsētu, vai gluži vienkārši nav vēlmes pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Auto noma nodrošinās ērtu pārvietošanos – klients savā īpašumā uz laiku iegūs komfortablu auto, ar kuru ātri un vienkārši nokļūt nepieciešamajā vietā.

Auto noma pieejama jebkurā klientam ērtā vietā Rīgā. "Riga car rent" veic piegādi vienas stundas laikā no pasūtījuma brīža. Auto var pievest pie klienta mājām, viesnīcas vai apartamentiem, Rīgas lidostas, dzelzceļa stacijas, autoostas, pasažieru ostas/prāmju termināļa, autosalona vai autoservisa, kā arī pēc nepieciešamības  Jūrmalā un citās Latvijas pilsētās.

Auto noma piedāvā izvēlēties visdažādāko modeļu auto, kas atbilst klienta vēlmēm un iespējām.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv

Auto noma lidostā "Rīga"

Auto noma lidostā "Rīga" ir pats populārākais "Riga car rent" pakalpojums. Tieši šī iemesla dēļ ir precīzi zināms, ko no autonomas uzņēmuma sagaida klients, kurš ir noguris no lidojuma un vēlas ātrāk nokļūt mājās vai kādā citā nakšņošanas vietā – tikt satiktam, nekavējot laiku uz firmas meklēšanu, kurā veica pasūtījumu, iegūt automašīnu laikā, neskatoties uz reisa kavējumiem vai priekšlaicīgu ierašanos, ātri noformēt līgumu, netērējot laiku uz strīdiem par nosacījumiem, iegūt tieši to mašīnu, kuru pasūtīja, ideālā tehniskajā stāvoklī un tīru, tikt apkalpotam no profesionāla un atsaucīga darbinieka puses. Auto noma lidostā "Rīga" var būt veikts kā "viss iekļauts" tipa serviss.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv/auto-noma/auto-noma-lidosta-riga

Lēta auto noma Rīgā

Lēta auto noma Rīgā ir izdevīgs pakalpojums – pieejams ikvienam, kurš vēlas uz laiku savā īpašumā iegūt auto, par to nepārmaksājot. Neskatoties uz to, ka visu nomas mašīnu vecums nepārsniedz trīs gadus un pēc uzticamības, komforta un aprīkojuma tās atrodas augstā līmenī, pakalpojuma cena ir diezgan zema un visiem pieejama.

Lēta auto noma Rīgā piedāvā mašīnas pat no 10 eiro dienā (atkarībā no sezonas un autonomas mašīnas lietošanas vajadzībām). Neskatoties uz lēto nomas automašīnas cenu, "Riga car rent" piedāvā saviem klientiem maksimālu atvērtību un nosacījumu caurskatāmību.

Lēta auto noma Rīgā no "Riga car rent" – tas ir piedāvājums, kas derēs cilvēkam, kuram ir zināms, kas tieši viņam vajadzīgs. Piedāvājumā ir dažāda satura automašīnu nomas piedāvājumi, kurus tiešām var nosaukt par izdevīgiem un ekonomiskiem. Vārds "ekonomija" nozīmēs ne tikai līdzekļu ekonomiju, bet arī laika ekonomiju, kas pasargās no liekiem pārdzīvojumiem.

Lasiet vairāk: https://www.rigacarrent.lv/auto-noma/leta-auto-noma

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)