Banner 980x90

"Balticovo" reģistrējis komercķīlu ar nodrošinātā prasījuma maksimālo summu 7,2 miljoni eiro

Olu un olu produktu ražošanas uzņēmums "Balticovo" piektdien, 8.novembrī, reģistrējis jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 7,2 miljoni eiro.

Rīga, 11.nov., LETA. Olu un olu produktu ražošanas uzņēmums "Balticovo" piektdien, 8.novembrī, reģistrējis jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 7,2 miljoni eiro, liecina "Lursoft" informācija. Ķīlas ņēmējs ir "OP Corporate Bank", kurai par labu "Balticovo" ieķīlājis visu mantu kā lietu kopību uz ieķīlāšanas brīdi, kā arī lietu kopības nākamās sastāvdaļas. Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "Balticovo" apgrozījums pagājušajā gadā bija 48,669 miljoni eiro, kas ir par 7% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās divas reizes un bija 5,374 miljoni eiro. "Balticovo" pamatdarbība ir vistu olu, olu pulvera, olu šķidrās masas, vārītu vistu olu bez čaumalas, vārītu kapātu olu ražošana un realizācija. Uzņēmuma ražotne un filiāles atrodas Iecavā, Madonā un Daugavpilī. Pagājušajā gadā "Balticovo" saražoja 649 miljonus vistu olu, kas ir par 37 miljoniem mazāk nekā iepriekšējā gadā. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir BCO, kam pieder 95,42% akciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)