Banner 980x90

Balvu domes deputāts kandidēs Ogrē no partijas "Ogres novadam" saraksta

Valmiera, 21.apr., LETA. Ogres novadā šā gada pašvaldību vēlēšanās no partijas "Ogres novadam" saraksta kandidēs Balvu novada domes deputāts Dmitrijs Usins, kurš 2013.gadā no partijas "Par prezidentālu republiku" iekļuva Balvu domē, bet no partijas "Suverenitāte" saraksta kandidēja 2014.gada Saeimas vēlēšanās.

Saraksta līderis gan esošais domes deputāts Edvīns Bartkevičs, kurš kā šīs pašas partijas pirmais numurs tika ievēlēts arī pēdējās vēlēšanās. Aiz viņa nākamā ir vēl viena deputāte Sarmīte Kirherne.

2013.gadā Ogres novada domē no partijas saraksta tika ievēlēti seši deputāti.

Savukārt "Vienotības" saraksta līdere ir pašvaldības novada deputāte Valda Gaile, kuru vienīgo domē pēdējās vēlēšanās ievēlēja no šīs pašas partijas saraksta. Viņai seko informācijas tehnoloģiju speciālists Alis Balbārzdis un Madlienas novadpētniecības muzeja vadītājs Armands Praličs.

No "Vienotības" saraksta kandidē arī Vācijas pilsonis Eduards Grobiņš, kurš ir atpūtas kompleksa "Forsteri" pārvaldnieks.

Savukārt partijas "Saskaņa" pirmais numurs deputāts Juris Laizāns. Aiz viņa kandidē SIA "Design Group IN" korporatīvo klientu menedžeris Jegors Laptevs un AS "C&B" valdes priekšsēdētājs Sergejs Viničenko.

Pirmo reizi Ogrē savu sarakstu iesniegusi partija "Latvijas Reģionu Apvienība" (LRA). Tās līderis ir pagasta pārvaldnieks Andris Ronis, aiz viņa – Ogres rajona brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības priekšsēdētājs Jāzeps Janiševs un pensionārs, pašnodarbinātais Andris Linde.

Savā programmā partija "Ogres novadam" kā savus pamatuzdevumus norādījusi mūsdienīga dzīvojamā fona izveidi pilsētā, kā arī jau esošo daudzdzīvokļu namu pagalmu un apkārtējās vides uzlabošanu un uzņēmējdarbības atbalstīšanu.

"Vienotība" iespēju robežās vēlas Ogres novadā grants ceļos segumu nomainīt pret asfaltu, kā arī visos pagastos nodrošināt bankomātu un aptieku pieejamību un rūpēties par brīvpusdienu piedāvāšanu skolēniem līdz 9.klasei.

"Saskaņa" rosina vairāk kā divas reizes palielināt pašvaldības līdzfinansējumu daudzstāvu māju energoefektivitātes uzlabošanai, izveidot skeitparku un izveidot jaunas telpas dzimtsarakstu nodaļai.

Savukārt LRA nāk klajā ar piedāvājumiem Ogres novadā izveidot ārstniecības un rehabilitācijas iestādi cilvēkiem ar atkarības problēmām un zobārstniecības punktus katrā pagastā. Tāpat partijas priekšlikums ir pašvaldības robežās novada iedzīvotājiem piemērot samazināto braukšanas maksu 50% apmērā sabiedriskajā transportā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)