Banner 980x90

Bartkevičam "plusiņi" nav žēloti

Līdzšinējais Ogres novada pašvaldības domes priekšsēdētājs, kurš ievēlēts arī jaunajā domes sasaukumā - Edvīns Bartkevičs ("Ogres novadam"), sestdien, 1.jūnijā, Latvijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās saņēmis 1939 "plusiņus", kas ir par vairāk nekā 1000 vairāk nekā partijas biedriem, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) apkopotie provizoriskie vēlēšanu rezultāti.

Bartkevičs 345 reizes arī izsvītrots, savukārt 765 vēlēšanu zīmēs par viņu nav izdarītas nekādas atzīmes. Kopumā Bartkevičs saņēmis 5294 balsis.

No "Ogres novada" saraksta nākamais "plusiņu" līderis ir ar 20.kārtas numuru startējušais Raimonds Javoišs, kuram tieši daudzie "plusiņi" ļāvuši ieņemt otro lielāko balsu skaitu partijas biedru vidū - 3966. Javoišs saņēmis 737 "plusiņus", 471reizi izsvītrots un 1841 vēlēšanu zīmē nav izdarītas nekādas atzīmes par viņu.

Savukārt izsvītrošanas līderis "Ogres novadam" rindās ir ar 19.numuru startējušais Einārs Graudiņš - viņu no saraksta izsvītrojuši 897 vēlētāji. Graudiņš saņēmis arī vismazāk plusu - 68, un 2084 vēlēšanu zīmēs nav izdarītas nekādas atzīmes par šo kandidātu. Graudiņš kopumā saņēmis 2871 balsi, kas nenodrošina iekļūšanu domes deputāta kārtā.

No "Ogres novadam" jaunajā domes sasaukumā ievēlēti seši deputāti - Bartkevičs, Javoišs, Sarmīte Kirhnere, Andrejs Ceplītis, Māris Legzdiņš un Jānis Petrovičs.

Ogre24.lv jau vēstīja, ka 1.jūnijā notikušajās pašvaldību vēlēšanās ar 32,26% vēlētāju atbalstu uzvarējusi "Ogres novadam".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)