Banner 980x90

Bartkevičs izsaka pateicību Ogres novada jaunajiem sportistiem

Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs pateicās Ogres novada sportistiem par sasniegumiem Latvijas Jaunatnes olimpiādē Ventspilī, pasniedzot 1. - 3. vietu ieguvējiem un viņu treneriem piemiņas un naudas balvas, pilsētas informācijas portāls Ogre24.lv uzzināja Ogres novada pašvaldībā.

Latvijas Jaunatnes olimpiādē Ventspilī 13. un 14. jūnijā Ogres novada jaunie sportisti izcīnījuši deviņas dažāda kaluma godalgas - sešas zelta, vienu sudraba un divas bronzas.

Kopvērtējumā starp 59 Latvijas pašvaldību komandām Ogres novada sportisti izcīnīja augsto 9.vietu un ieguva pat vairāk medaļu, nekā divas republikas nozīmes pilsētas - Valmiera un Jēkabpils. Starp novadiem ogrēnieši ir 3.vietā, priekšā aizsteigušās tukumnieku un olainiešu komandas.

Novada domes balvas par izcīnīto 1.vietu saņēma:
* airēšanā - Santa Lemberga un viņas trenere Elita Krūmiņa;
* loka šaušanā - Kārlis Akots Gribulis loka šaušanā un viņa treneris Pēteris Gribulis;
* golfā - Linda Ķirķe un viņas treneris Māris Ķirķis.

Savukārt par izcīnīto 2.vietu tenisā balvas saņēma Gundega Pastore un viņas treneris Jurģis Pastors.

Par izcīnīto 3.vietu pašvaldības balvas ieguva: vieglatlētikā - Dārta Dindūne un viņas treneris Juris Iklāvs; svarcelšanā Jānis Griškovs un viņa treneris Vladislavs Hamiduļļins.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)